Valborg

Ska fira in våren med grillning och mys i goda vänners sällskap. Synd med det tveksamma vädret dock.. Men man kan ju inte få allt! Jag hoppas att alla får en toppenkväll, och inta inte mer alkohol än vad du behärskar!

 


En dag som blev bra trots allt!

Engelska np writing var ju inte direkt något att hänga i granen. Förra året fick jag 10, i år blir det en 6a, max. Det suger, men inte så mycket som det borde göra, egentligen borde jag vara förkrossad! Men som tur var räddades dagen av en tripp till Lager 157 med Ester och våra mammor. Efter en stunds tröst-shopping var bekymmren som bortblåsta, och vi var som galningar, Ester och jag. Så här i efterhand konstateras inköpen;

2 par skor - sommarkänsla 74%
Mysig stickad, grå tröja -sommarkänsla 2%
Rosa, sommriga byxor- sommarkänsla 100%
Kjol,söt, mörkblå- sommarkänsla 80%
Ljusrosa linne- sommarkänsla 75%
Sjal- sommarkänsla negativ

Som tur är löser sig allt förr eller senare, på ett eller annat sätt!


Helgen i Bilder

image115
En sockersöt Vickan

image116  
Mimmi är en sommardröm                                       

image117
Division 6 premiär. Inte minst LIF-premiär!

image118
Glädje, dessa människor är mycket bra!

image119
Hjärta på Skara, Hjärta på Lelle

image120
Fulaste bilden, men anyway, PUSS 

Blondes have more fun?

Ja, det hoppas jag i alla fall. Den senaste tiden har jag bytt hårfärg som jag bytt underkäder. Om inte oftare. Från vanlig elinbrunblont via lila/rosa till mörkbrunt och nu är det alltså blont. Nu menar jag såklart inte platinablond, men defnitivt snäppet ljusare än förr. Egentligen blev det väl inte som jag tänkt mig, men det känns bra, förvånandsvärt bra. Släng dig i väggen Blondin-Bella, här kommer Blondin-Elin!

image122

Grattis på födelsedagen Lisa!


Vinterkärlek

Om inte den gråa, slaskiga vintern hade varit, skulle vi då uppskatta våren lika mycket?

M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M M

Vissa dagar önskar jag att man kunde stänga in i en burk och spara. Dagens burk skulle lysa, som den i Gullivers resor, och vara märkt med ett stort M. M som i Mimmi alltså, för det är med henne jag tillbringat större delen av dagen. Tanken var att vi skulle plugga, men vi vet ju hur det brukar bli med den saken. Istället köpte vi glass, sov, plattade hår, gick promenad, och köpte födelsedagpresent till Filippo, Olivers italienare. Swedish candy, sega råttor och så, han blev glad. Söt kille det där. Just italienare har det blivit mycket av i helgen. Joinade grillpartyt igår, det var riktigt trevligt. Jag gillar när det händer lite annorlunda saker här i Skövde, och jag gillar att prata engelska. Helnice kväll helt enkelt, kom till insikt med en hel del, det känns bra. Tillbaks till burken, vi har även träffat reb på rådis. En snabbis i solskenet med ett berg av kakor. Sådant gillar vi starkt! Tog såklart en uppfriskande promenad hemåt framåt kvällen. Sist men inte minst har ett långt, efterlängtat samtal med Lelle hunnits med.

- AIK förlorade premiären, ingen bra start på säsongen
- Jag tror att våren är här för att stanna
- Pretty Woman är ganska bra

Tack för idag!


Italienare, bal och solsken

Det har på många sätt varit en händelserik dag, men ändå inte. Rätt motsägelsefullt va? Trött som satan släpar man sig in i skolan. Direkt märker man att något är annorlunda. En mystisk doft har spridit sig över skolan, och nej, det är inte ekonomitreornas stinkbomber, utan den där speciella italienardoften. Lite kryddig, men ändå så svår att sätta fingret på. En härligt mysig känsla sprider sig i kroppen, nostalgi. Jag tänker på våra kära gamla italienare från helena-tiden och känner att jag faktiskt kanske saknar dem lite, och på allt hm.. spännande vi var med om. Kan inte låta bli att fnissa lite för mig själv. Tankarna vandrar även till tyskarna, som även fast de inte är så saknade, gav mig en hel del. I alla fall, redan där var min dag gjord, och jag kände att det var en nödvändighet att smyga till cafeterian för att titta lite på dem. Precis som förväntat möttes jag av brunt, lockigt hår, enorma multi-funktionella ryggsäckar och en bit för korta tröjor so slutar i navel-regionen. Allt var i sin ordning.

På gymnastiken valdes självklart redskap framför fys med Kero. Första gympalektionen med Mimmi för övrigt, och jag fick uppleva hennes onda sida. Lunchade, och myste på svensk/engelskan till Frankenstein. På matten bestämdes även baldejt- Mr Hall. Kul! 

Tio minuter i den gudsförgätna timman 4 avrundade claes kemin och det var helg. Begav mig ner till stan där halva skövdes befolkning vid den här tidpunkten satt och glassade, och slog mig ned vid ett bord utanför rådhuset där det redan satt ett gäng ohyfsade människor. Senare visde det sig att de trots allt fanns en gnutta godhet i dem,så jag bestämde mig för att stanna. På med glajorna och lapa sol, vårkänslorna spirar. Lika bra att ta en promenad hem tänkte jag. Buss känns överflödigt, här ska vi inte stödja västtrafik mer än nödvändigt! Hade även en plan att stanna förbi mimz, men den gick i kras när ho inte var hemma. Träffade dock allas vår Dostan på vägen, vi snackade lite helgplaner och acnemedel. Utlämnad åt mina egna tankar kom jag till insikt med vad lycka är för mig, det är när man inser precis hur bra man har det. Lite solsken skadar inte heller!

Hemma blev jag plötsligt enormt sugen på att plocka blommor, och drog med mig granntösa med flera på utflykt i det gröna. I skogen finns det tre sorters blommor, vårlök, lungört och vitsippor. Därför blir det väldigt exotiska buketter.       

image113

Framåt kvällskvisten kom mormor, morfar, farmor & farfar. Mamma skulle firas, hon fyllde år igår förresten. Grattis i efterskott mamma! Vi åt, fikade och hade trevligt.

Annars har det varit rätt lugnt ikväll, har match imorgon (skräll?!) och nu ska jag nog gå till sängs. God natt på er, imorgon håller vi tummarna för Skövde AIK! 

ps. Magnum double har slutat säljas, vart är världen påvåg?! ds


I am a pussy!

Sliten, ont i ryggen, seg i benen och kramp i vaderna. Det är resultatet av en hård fotbollsmatch. Eller inte så hård kanske, snarare jobbig. Ja definitivt jobbig, det känns att man börjar bli lite till åren nu. Om två månader fyller jag 18. (det skrev jag bara för att) Men nu ska jag sluta att vara en sådan pussy och bara klaga! Vi vann ju för tusan, så jäääkla gött! Peter klagade på att  vi var oengagerade, jag vet inte vilken match han kollade på. Inte var det våran iaf. Bra inställning, creds till alla! Sitter du som ett frågetecken nu (hatar det uttrycket, men orkar inte vara fyndig) och undrar vad jag skriver om, så har vi spelat första omgången i Svenska cupen, som vi vann med 2-0. Två väldigt snygga mål av Clara!

Siktar uppåt!

Den här rubriken förstör bara allt



To see a world in a grain of sand,
And a heaven in a wild flower.
 Hold the infinity in the palm of your hand,
And the eternity in an hour.

-W.Blake

I Skultorp är alla nyheter gamla nyheter


Tisdagen har bjudit på det mesta av allt, främst skratt. I skolan blir man skvatt galen av schemat, eller vad sägs om kemi, svenska, matte - lunch - engelska, tyska, matte? Nice! Dagens miffo går till Maria Lundin som både lyckats bli utknuffad ur ett fönster och flashat brösten offentligt. Dagens grattis går till Erik "Babyface" Edberg som fyller 18 härliga år!



Evig Måndag.

Veckans första dag är seg som sirap. Först kommer inget, sedan dunkar man lite i botten och vips forsar fysiklab och mattelektion ut.  Håltimmen flyter på, så även spanskalektionen, men redan där börjar flödet tryta. En timmes dötid och sedan teorikurs på körskolan. Nu är det slut!

(Natur har vart utan internet idag, alltså inget blockwars,det har märkts)

Recap

Myser med en kopp fisljummen vaniljte, den nya datorn går som Hanna Persson på en löparbana. Kan livet bli bättre än en söndag vars enda aktivitet varit match i Trollhättan, som vi för övrigt vann. Resten av härligheten har spenderats sovande. Först nu har jag samlat nog energi för att skriva en liten recap på mina senaste veckor i livet utan dator. Detta är ungefär vad jag hunnit med;

- Kalas för två nyblivna 18-åringar, Sofia & Bustad. Mysig middag med mycket skratt och sommarkänsla, som övergick till förfest för en annan 18-årings första utgång, Arian. Det starkaste minnet från det är nog vattenpipa och cigaretter, ja rök i allmännhet. Usch. Ett av mina livsmål, att aldrig röka, känns ännu säkrare nu. Det luktar inte baby precis. 

image93image94



-Carro, Mimz & jag var taggade till tusen på party(not) och tog en uppfriskande kvällspromenad till ryd för att kika in hos Ocke. Mycket trevligt folk, musik och stämning. En vit kväll till ära firades med att göra sälen över en vägbula, resultat fett, saftigt sår á la vreten.



-Vi höll en fin välkomstceremoni för hemvändarna från Verona. Klockan 02.30 stod vi beredda med tårta och sjöng patriotiska svenska sånger på skolans parkering. Dock visade det sig att de inte hunnit längre än till Hova(?) så vi busade lite på skolgården och hängde på statoil i Ryd. En timme senare blev det kramkalas och party. Cirka fyra timmar senare var det skola.

-Hela nv och teknik tvåan har pluggat trigonometriska ettan, sinusfunktioner och cosinussatser så det står härliga till. Mimz och jag spenderade till och med en hel kväll på Rådhuset bara för att plugga matte.Vi är på tok för seriösa för vårt eget bästa. Att provet sedan gick åt skogen förtäljer inte historien.



-Ännu ett kalas har besökts, den här gången var det för två 17-åringar. Stackars satar, 17 suger. Skövde kik var överrepresenterade, men på plata fanns även ett par tvillingar, en föredetting och en handbollsspelare, lite senare även en omtyckt häst. Vi åt alldelles för mycket, lekte de sedvanliga skövdekik-lekarna och de små oskyldiga 91orna visade sig vara raka motsatsen.



-Tidigare samma dag gick vi en underbar lekplatspromenad i solskenet i stadsdelarnas stadsdel, norrmalm.

image100image103


- Voda med vic, reb, mattias och josefine(?) mfl. Väldigt oplanerat men riktigt kul

Nu är mitt te kallt och det börjar bli läggdax, god natt!

Grattis alla som fyllt år/tagit körkorthaft annat att fira!


I'm ba-ack, again!

Nu tar vi nya tag med bloggen. En ny, fräsh dator är inhandlad och det kommer bli super!

SOLSKEN, KALAS & LITE STÄDNING.

Rubriken ovan beskriver min helg so far. Tangentbordet är trasigt, men jag har funnit en finurlig liten funktion i skärmtangentbordet, jag är lycklig! c yah, uppdatering kommer


Helgtipset.


Njut av vädret, ät en glass!


image91


RSS 2.0