en bra dag.


Härmed utnämner jag söndag till veckans bästa dag.

Jag vet inte riktigt vad det är men jag har haft en ovanligt bra känsla hela dagen. Kanske är det för att jag vaknade utvilad och solen sken och ett tunt snölager täckte marken. Bästa vinterdagen iår törs jag nog säga. Kanske för att det har vart en alldelles fantastiskt rolig helg, eller kanske på grund av något helt annat. Hur som helst spelar det ingen roll . Jag har Colbie Caillat - Bubbly på hjärnan .


veckans grattis : Anna Lång


     

   

måndag.


Sjukt NICE, vårterminen börjat. Nu är det mindre än fem månader kvar till sommaren, och sommaren betyder españa, 18,  sista sommarlovet, fotbolls VM, sommar OS, förhoppningsvis jobb, deutschland(?) ja listan kan göras lång. Hur som helst kommer sommar 2008 bli grym!

Tillbaks till skolan. Jag gillar min skola hårt. Det är kul att man kan ana vilken linje folk går bara av att se på dem. Nedan följer några exempel

Handel:
En klunga av superfixade tjejer, oftast blonderade, ibland iklädda helgrå mysdress med handelsprogrammet-tryck på ryggen och horisontellt längs byxbenet.
Idrott: Mjukisbyxor alt. baggy-jeans, vita tubstrumpor, badtofflor från någon sportaffär ex intersport, pikétröja eller luvtröja
Omvårdnad: Många kläder från Gina Tricot, de där tunikorna som finns i 1000 färger med leggings.
Ekonomer: Märkeskläder, helst boomerang, skjorta + stuprörsjeans är ju det klassiska. Även mycket modernt, det är ju trots allt innefolket vi har att göra med.
Övriga samhällare: Casual, en salig blandning H&M.
Natur: Här har jag väldigt svårt att uttala mig, och eftersom jag själv går här och ser samma folk/kläder hela dagarna har jag blivit blind. Endel verkar stannat i nittio-talet, sånt gillar vi! Annars rätt vanlig skulle jag gissa, de vanliga affärerna i skövde säljer bra.
Teknik: Som natur, typ. Fast utan nittio-talet.
Media: Svart, randigt, nitar, vitblonderat hår..

Det här var verkligen att dra alla över en kant, men om man tänker efter är det faktiskt lite så här. Så ta inte illa upp!

I helgen har dessutom en ny 18-åring kläckts, grattis säger vi till EMMA !



Dagens citat;  Bellman din genuint lustfyllda bäver! Lever du???? ¨
                                                                                                      Hulle, Onkels ättlingar

på tok för dåligt!


På grund av diverse datorhaverier & kursprov i Fysik,
har bloggen blivit väldigt dåligt uppdaterad.
Jag lovar att det snart ska bli bättring !

image21

IT'S FUCKING THURSDAY


image19


Idag har jag inte så mycket att säga,
 mer än att jag är SJUKT sugen på España!
utomlands överhuvudtaget för den delen.



Jo, en annan sak också
jag vill verkligen verkligen inte ha
tillbaks Ma C nationella!
BIG FAIL

Sagan om Mimmi

Efter klagomål från en viss miss M att hon nämns för lite här på bloggen, tillägnar jag henne hela dagen. 

Sagan om Mimmi
En mulen dag för cirka ett och ett halft år sedan träffade jag M. Det var första dagen på gymnasiet och jag kände inte en jäkel. Endel hade jag gått på samma skola som, och några hade jag till och med haft matte tillsammans med, men det var långt ifrån att jag kunde säga att jag kände dem.  Det enda jag visste om tjejen i oranget lockigt hår och som hängde med fjollbollsgrabbarna var att hon hette Mimmi, det hade Vickan sagt. Hon verkade vara en snell tjej. Henne vill jag bli kompis med, tänkte jag. Och vips var det fixat! Efter ett halvår åt hon ur min hand, bokstavligt talat. Det visade sig att hon faktiskt var en snell tjej och trots vassa bitchblickar och vissa sammanbrott tycker jag om henne fruktansvärt mycket. Mimmi gör mig glad!

Varsågod, se och njut!

     

     

 

yes, då var det dax igen

image3


Tro inte att jag inte förstår. Det var rätt genomskinligt.


Hu, idag var dagen alla skövde kikare fruktat. Försäsongsträningen har börjat. I fyra långa månader ska vi plaska omkring på södermalms konstgräs och frysa fötterna av oss. (jag lovar, man gör det) För att inte tala om alla svarta fucking gummipluppar man får med sig som bonus. Snart kan man nog orda en egen liten plan på baksidan. Vore inte det praktiskt va? Nog med det dåliga, jag hatar att klaga! Se det från den ljusa sidan är mitt motto, och det kommer jag inte vika en tum ifrån oavsett hur arg/besviken/omotiverad jag är. Dagens positiva är att hur pissed man än är, blir man alltid glad när man kommer till träningarna- oftast. Inte av själva tränandet utan av tjejerna Ni gör mina dagar ibland ska jag säga!
På något konstigt vänster blir jag också alltid glad av att springa. Jag förstår inte, egentligen är det inte ens kul, men det ger en skön känsla. .
Just so you know!

fysik

usch , har haft dåligt samvete hela lovet. Jag borde verkligen ha pluggat mer, men har haft svårt att riktigt hitta motivationen om du förstår vad jag menar. Så idag får det banne mig vara nog med lättjan , idag ska det pluggas fysik. Vem visste till exempel att den svaga kraftens förmedlarpartiklar kallas vektorbosoner, eller att ett föremåls energi är summan av den oordnade rörelseenergin och lägesenergin hos atomerna? Mycket intressant.



Sammanfattning av året som gått, tre dagar för sent.

Yes, nu är det 2008. Året alla vi förstaårgångare av 1990-talet längtat efter. Nu fyller vi arton, förväntningarna är höga. Nu ska vi banne mig ta körkort,  festa lite flottare, börja sista året på gymnasiet. Och framförallt, i år är året vi blir lite friare, tror vi.

Trots allt jag skulle kunna skriva om våra kanske lite högt uppsatta förväntningar på det kommande året, måste jag först och främst sammanfatta mitt fantastiska 2007, med reservation för felaktiga datum/månader. Året började kanske inte så superbra, på väg mellan hentorp och stan i ett par allt för små skor. Sedan blev det bara bättre och bättre.

Årets vintermånader bjöd på många roligheter. Vi hade våra första naturkvällar(för den oinsatte låter det kanske dötrist, men den har fel) , Angie & jag spenderade en vecka i långkalsonger vid berget med snögubbe. Sälen alltså. Där slappade vi  järnet och letade febrilt efter Claes Stymne som uppgavs befinna sig där. Vårat sökande gav tyvärr inget resultat.
 
Med mars kom våren och allt var perfekt. I april var en tysklandsresa med skolan inplanerad. Lundan hade hoppat av och jag var inte alls sugen på att följa med. Funderade skarkt på att stanna hemma. Men hur som helst, med låga förväntningar bar det ändå av den 24 april. Det blev något av den märkligaste resan jag gjort, lärde känna en hög superroliga, åkte minst 15 tåg, garvade åt håkan mest hela tiden, var ute på rätt ovärda, men ändå kul utflykter, bekantade mig med Tysktands sjukt liberala alkoholpolitik och mycket mera. Åt den negativa sidan kan dock läggas att jag hade en ganska mysko tysk, jag fick duscha en enda gång på hela veckan (!) och det senaste jag var ute var till halv tolv. 

I maj gjorde Elin Westerberg comeback på fotbollsplanen efter att ha opererat korsbandet året innan. Comebacken blev kortvarig, i andra matchen skadade hon sig igen, fast den här gången i foten. Det är bara att ta nya tag! The Ark floppade något ovåntat i årets höjdpunkt, grattis serbien.

Juni fortlöpte med sommarlov, födelsedag och annat som hör sommaren till. I Juli gav sig familjen Westerberg iväg till Tunisien. Det är seriöst ett av de skönaste länder jag varit i. Tunisierna var grymt trevliga, maten var god och vattnet var varmt. Mer kan man inte önska av en semester. 

Augusti bjöd på resa till huvudstaden med Mimmi & Rebban. Egentligen skulle vi + vickan vart i halmstad en vecka, men gubben vi hyrde stugan av lurade oss den jäweln. Skolan började och vi blev Nv2a. 

I september bytte Nv2a namn till "Gunillas hjältar" , eftersom vi lussade skiten ur alla andra på nv-lägret, en trevlig tradition. Sedan kom Tyskarna hit, (nu hade jag en ny tysk som tur var) och jag fick sova på golvet en vecka. Vi gjorde det bästa av vad skövde har att erbjuda och jag hoppas de hade trevligt, spenderade även en regnig dag i gbg med bla universeum och liseberg. Skövde KIK kom tvåa i division fyra och fick därmed kvala till trean.  

I oktober vann vi F17 DM mot skara, haha Lelle och västgötalaget vann Hansson cup. Klassfest, lagfest m.m stod på kalendern. Hårdaste Harder gjorde sig numer känd som Absolut Harder. November bjöd på 90-talsfest och massa skola. Så slutligen december , vad ska jag säga. I december pluggade jag nog mer än vad jag någonsin gjort, men hade samtidigt roligare. Jul vad mys och nyår är något man sent glömmer!

Tack alla som gjorde mitt fantastiska 2007, nu ser vi fram mot ett om möjligt ännu roligare & ärligare 2008!! 


För att börja någonstans


Den 19 juni år 1990, en ganska ointressant dag historiskt sett, föddes en liten tös som senare kom att få namnet Elin Carolina Westerberg. Hon flyttade rätt snart till ekängen och där bor hon än idag. Under sina första år hängde hon med grannarna, busade, byggde snögubbar och allt sådant där annat som barn gör. Åren gick och hon hann börja skolan, spela fotboll, och ja helt enkelt njöt av livet. Idag är hon inne på sitt sjuttonde år (mindre än ett halvår kvar!!) , går fortfarande i skolan. Fast nu natur på Västerhöjd. Spelar fortfarande fotboll och njuter om än mer av livet.

RSS 2.0