Wake up!

Kanske är det dags att ta upp bloggen på allvar igen? Svenska nationella närmar sig, och det var ju trots allt just av denna anledning jag började skriva från första början. Annars har det ju varit ganska onödig spenderad tid? Hur som helst, det kan komma att bli betydligt bättre uppdatering här, bara jag orkar.

Ciao!


Oh yes!

You know where to find me..


Update från Way Out West

Klockan är 05.21, mina minderåriga kompanjner dricker konjak och röker vattenpipa, jag chillar och förser med musik. Det blev ingen utgång ikväll, efter klockan tre verkar det vara 20årsgräns överallt, men det gjorde inget, Babos och jag tog ett spårvagnsäventyr och fann oss utelåsta. Detta var en väääldigt kort sammanfattning av kväller/morgonen. Jisses, jag lär ju vara trött imorgon!

Träningsläger & Norrköping

HEJ!

När jag vaknade i fredags ville jag bara dunka väckarklockan i väggen. Se muttrar, fjädrar, visare flyga all världens väg, studsa mot väggarna och taket för att sedan falla ned på golvet och aldrig besvära mig igen. Eller kanske skrika åt den. Varför måste du väcka mig så här tidigt varje morgon? Jag måste fan sova, jag orkar inte mer! Sedan kom jag på att det var fredag. Då blev allt helt plötsligt mer uthärdligt.

Jobbet gick som vanligt. Städa toaletter, moppa golv och fika. Sedan har jag faktiskt ingen aning om vad jag gjorde fram tills klockan fem, sov antar jag, för då åkte Helena och jag till Karlsborg och tränigslägret. Det var tusan inte lätt att hitta, vi visste inte ens om vi var i rätt stad. Väl framme fann vi vårat Skövde KIK i full gång med att sola och bada. Och det var väl allt vi gjorde i stort sett. Grillade lite på kvällen, en träning på lördag morgon, sedan hängde jag med Mimmi till Norrköping för en snabb-visit hos Natalie.

Vad kul det var i Norrköping! På något sätt känns det som att folk är mycket trevligare där. Hur som helst gjorde staden ett gott intryck på mig, trots regnet. Jag är säker på att jag kommer att åka dit igen. Dock för en lite längre vistelse än några timmar. Jag tror seriöst att jag spenderade mer tid att resa till och från Nörrköping än vad jag faktiskt befann mig där. Dock kan det bero på att bussen jag fick ta hem


Mimmi fick världens snyggaste klänning från USA.


Söta tjejer, påväg till Världens Bar där vi spenderade hela kvällen tillsammans med Olivia.
  

Natalie och jag, innan hemfärd, efter shopping. 




Sammanfattat har jag haft en riktigt jäkla bra helg! Hoppas att alla ni andra också haft det.

Helgen

Hola!

Om en stund drar jag på träningsläger, sedan imorgon åker jag med Mimmi till Norrköping för att hälsa på Natalie som varit i USA ett halvår. Det ska bli riktigt roligt. Jag har faktiskt aldrig varit där, men jag har hört att det ska vara en fin stad. Så mig lär ni inte se skymten av på hela helgen!

HAVE IT 

RSS 2.0