Fredag!

Guten Sommerabend!

Kvällens händelser kan kort sammanfattas med biltur till Sigges, insupning av sommarkväll på veranda och brasiliansk tv-serie, allting har genomförts tillsammans med Angie. En sannerligen härlig afton måste jag säga. För en djupare analys får jag nog återkomma, just nu är jag dötrött, men en sak som är säker är att brasilianare är inte att leka med. Speciellt inte de som bor i Rio de Janeiros favelas och surfar. Sjukt nice så att säga. Något annat som är nice är det fantastiska vädret vi har at this moment. Det var nästan så jag misstog mig för att redan vara i Spanien när jag cyklade hem i den ljumma sommarkvällen. Värmen, alla dofter och skymningen, det känns bara inte så Sverige.


















Imorgon sägs det att det ska bli 30 grader, ni hittar mig i Angies jacuzzi!

En liten ros, fråga mig inte varför.

Förresten kanske jag slipper spela matchen imorgon, det beror på hur foten mår. Jag slet upp en gammal skada igår för er som inte visste, men jag tror inte att det är någon större fara. Förhoppningsvis är jag tillbaks tills på onsdag. Annars var det sista fredagen i skolan idag, om man inte räknar med själva skolavslutningen. Det är inte klokt vad tiden går snabbt, det känns som det precis var nyår.

Night!


En vårdag för längesedan..


Ojojoj, det riktigt osar häftighet här va?! Matteboken och miniräknaren i högsta hugg, that's our cool! 


Sommar=Gatumusikanter. Och se, värmen lockar fram min givmilda sida, eller kan någon motstå en gullig sjöman med mustach?

Hello snedtand!

Var hos tandläkaren idag, och nepp, det blev ingen tandställning den här gången heller. För att fixas är man tvungen att ha mer än 3mm snett, och mina är exakt 3mm. Rätt suq, eller hur?! Och inte kunde jag mytta mig till en heller. Hon tandergleringstanten är sannerligen en ragata, som tur var närvarade även en supergullig tandläkare. Hon gjorde mig glad, visade mig sin sneda tand och sade att jag var söt ändå. Fler sådana människor tack! Egentligen vet jag inte varför jag blivit så fixerad vid just mina tänder. Det är inget som stör mig direkt, det märks väl inte ens så mycket, eller?


Suck!

Kommer du ihåg att jag tidigare idag skrev om att jag snart var klar med svenskan? Glöm det! När jag kom hem från träningen och skulle fixa till avslutningen, upptäckte jag att ingenting har sparats. Där var en hel dags arbete ogjort! Nu lär jag få sitta hela natten, imorgon har jag ingen tid eftersom jag har match. Ibland blir jag bara trött på allt..

Illgo dag!

Ha, fin rubrik va?! Stort I + två små L = Ill. Ganska ganska spännande, kan tolkas som tre små L, som tre stora I, eller som det ska vara. Välj själv!

Hur som helst, idag känner jag mig extra busig. Eftersom gympan var insälld och spanskan förmodligen skulle vart totalt meningslös, hade jag bara en lektion idag. Sket jag i den eller?! Yes. Att skolka är något som helt går emot mina principer i vanliga fall, men efter den senaste tidens stressiga schema, kände jag mig förtjänt av en ledig dag. Istället för att masa mig till spanskan klockan åtta, väcktes jag av väckarklockan halv tio, någon måtta måste det vara på lättjan! Lite senare trampade jag iväg till körskolan. Förut var jag verkligen kung på det där med bilkörning, men på senaste tiden har något hänt. Jag är kass! Jaja, det löser sig, beror säkert på vädret eller något. Till följd av en hisnande körlektion, smög sig hungern på. Eftersom vi inte har någon mat hemma, fick det bli lunch på stan. Men jag tänkte då rakt inte äta ensam. Därför ringde jag ElinO, som jag visste hade håltimma, och raggade ned henne och Jesper till stan för att göra mig sällskap. Vi slog oss ned på en parkbänk i solskenet, de åt glass, jag eurobaguette. Sedan var det dags att dra sig hemåt, biologin stundade. På vägen ertappade jag Mimmis boy med att stjäla hennes cykel. Jag erbjöd skjuts istället. Väl hemma har jag utnyttjat tiden väl. Snart kan jag pricka av svenskainlämnigen på min to-do lista.


Dagens lunchsällskap, dock inget aktuellt kort.

Så, detta är min extremt spännande dag hittils. So far so good, så att säga, ikväll väntar träning.

Ha en bra dag vettja!


Den som spar han har, eller hur säger man?!

Den kommande veckan är inte nådig! Har sammanställt ett fint litet schema som jag tänkte att ni kunde få ta del av, bara för att förhoppningsvis få en gnutta medkänsla. Annars ska jag säga att allt är prima, solen skiner, skolavslutningen stundar, 18årsdagen likaså och om ganska exakt en månad åker jag till Spanien. Det kan helt enkelt inte bli mycket bättre!

Vad som väntar tills nästa torsdag;

- Inlämning Svenska B, Dagens Frankenstein- i verkligheten och på filmduken
- Inlämning Idrott&Hälsa- Ergonomi
- Inlämning Idrott&Hälsa- Kost och Motion
- Inlämning Idrott&Hälsa- Utvärdering av träningsdagbok
- Redovisningsuppgift i Matte D
- Muntligt prov, Spanska steg 3
- Bokrecension, Tyska steg 4
- Bestämma projektarbete
- 3 körlektioner
- 5 träningar
- 3 matcher

Så nu kan du nog ana vad jag ska göra nu va?! Dock får man se det från den ljusa sidan, överlever jag det här, fixar sig det mesta. Sedan har man ju ett antal härliga sommarlovsveckor att se fram emot när allt känns tungt!


Här hade jag tänkt hänga hela förra sommaren, vi får väl se hur det blir i år!

Have it!

Matte D kan ju ta sig i ...

Nice, jag är värdens bästa planerare. Har nationellt prov imorgon, och hur mycket har jag pluggat?! Nada, inget förutom idag typ. Håll tummarna för mig tack.

Ibland är jag ganska bra...

None

Med dessa uträkningar ownade jag Carl och Adam, min skoltids största triumf om jag får säga det själv!

Ester 18 år!

Hej!

Hu, om jag snackat om att jag varit trött förut, är det inget mot vad jag är nu. Kan knappt hålla ögonen öppna. Därför blir detta nog inte något inlägg som går till historien, men det får duga! Min olidliga trötthet vet jag bara har en anledning, och det var det värt! Förfest deluxe hos Ester var riktigt lyckad. Supergod mat, framförallt mycket mat, trevligt folk, bra musik, fantastiskt väder, behöver jag säga mer? Jo, jag beskriver kvällens händelser lite mer ingående ifall någon skulle vara intresserad. Rödbränd som en engelsman på solsemester (hade spenderat hela dagen på lillegården), anlände jag till ryd tillsammans med två skönheter, Mimz & Rebben. Humöret var på topp och vi var taggade till tusen, eller TTT som vissa skulle säga. Vi minglade lite utomhus i solskenet för att sedan röra oss innåt när ryktet om mat sperd sig. Familjen Ester hade överträffat dig själva, buffén var way över mina förväntningar. Jonatan och jag blev som galna och såg till att få en fördelaktig plats i matkön för att kunna poppa tallrikarna extra fulla utan att få dåligt samvete (man ser inte hur lite det är kvar) Efter att ha ätit en aning för mycket, börjande sökandet efter aktiviteter som kunde gottgöra detta, kuddkrig, någon sorts skateboard-åkning och naturdans är bara några exempel. Sedan var det dags för paketöppning och efterrätt som också den var supergod. Någon gång under kvällen höll även Elin ett fantastiskt tal, jag kommer inte ihåg när, men fint var det! Runt tolvslaget bar det av nedåt stan i en buss sprängfylld av stämning. Hetsramsor, grattissånger och random testosteron-vrål avlöste varandra. Väl nere hamnade vi hur som helst på Vatra, dock utan M&R. Synd för er! Runt klockan tre var jag åter hemma för en ljuv, fyratimmars skönhetssömn.


Rebben & Mimmi är ganska mongo, men söta!


Två till mongos, Jonatan och Oliver


Två otroligt söta mongos, Ester och Elin!

Tack för en superkväll!

Eurovision? Förfest deluxe?

Helo kära läsare, förlåt för min frånvaro. Det är så att bloggen har flyttats och massa, därför har det varit ganska omöjligt att skriva. Ikväll krockar två mycket bra events, eurovision song contest & Esters 18-års-förfestdeluxe. Efter noga övervägande och långa listor av för- och nackdelar, blev utfallet såklart Ester! Man fyller ju bara arton en gång i livet, och då ska det banne mig firas. Annars håller jag på Frankrike ikväll, skön låt!



Esp!

Nu har vi äntligen bokat! Esp i sommar, Mimmi & jag. Det kommer att bli helt fantastiskt roligt! Gaah, jag är lycklig. Möter Mimmi 28 juni, hänger i Torremolinos med M:s släktingar tills 9 juli, tåg till Madrid, shoppar i två dagar sedan flyger vi hem. För att dra resan kort alltså. Mer utförlig beskrivning lär komma lite längre fram.

image164

Se vad fint, jag har till och med gjort ett oproffsigt kollage!

Go Sweden!

Årets höjdpunkt närmar sig, ikväll håller vi tummarna att övriga Europa gör som vi svenskar redan gjort- röstar på Charlotte Perelli!



ps. jag tycker piraterna var bra

Sick T0t!

HEJ!

Hu, idag känner jag mig som en en urvriden disktrasa, helt tom. All vårenergi har bara runnit ur mig. Somnade direkt när jag kom hem från skolan och vaknade inte förrens klockan sex. Antagligen är jag påväg att bli sjuk, men det har jag verkligen inte tid med! I helgen ska det dömmas klassfotboll och förfestas deluxe hos Ester. Dessutom måste jag vara pluggarN, har missuppfattat svenskauppgiften fel och den ska antagligen vara klar efter helgen, helst imorgon, och sedan har vi såklart nationellt prov i matte D på tisdag. Great! Men man får se det från den ljusa sidan, snart är det över, och trean sägs ju vara slapp.

Carl-Einar Häckner showen vi var på i skolan idag var faktiskt ingen superhöjdare. Skämten var ett par snäpp över min tröskel för vad som är roligt, men ändå kunde man ana en slags ironi under ytan. Det var ett helt nytt sätt att informera om kössjukdomar, men jag vet inte riktigt om budskapet gick fram. Bilderna var hemska! Dock var det kul att äntligen få en glimt av hur det skulle se ut med en säg i pannan, eller vad säger du Elin?!

Förresten så vann vi igår, 2-1. Det var riktigt bra, en mindre bra grej var dock att jag av misstag tog med mig fel väska. Så när vi var framme och skulle byta om, öppnade jag väskan och ett antal svordomar, jag har tagit gympaväskan! Det är så typiskt mig, ibland vet jag inte vad jag tänker med, men jag skyller det på farmor. Tur är det i alla fall att jag har en så otroligt snäll curling-mamma som åker och köper ett par skor och benskydd till mig. Billiga, men bra. Nu är bara frågan vad jag ska göra för att gottgöra detta. Någon som har något bra förslag?!

Hejs! 

Underbar morgon!

Att få sova i princip hur länge man vill, och väckas av solen som lyser in genom fönstret, är något som knappt existerar i mitt liv. Och på en vardag dessutom! Men nu är det såhär att eftersom vi hade kursprov i spanska igår, slipper vi lektionen idag. Eller det var så jag uppfattade det i alla fall, så vi kör på det! Denna underbara lilla förteelse innebär att jag endast har två lektioner idag. Gympa och biologiprov. Det är nice! Men tro inte att min dag kommer bli lugn för det, klockan 16.45 ska jag sitta i en bil påväg till Lidköping för att spela match. Kommer väl hem runt tio-snåret. Hinner jag inte skriva något mer, så får ni alla ha en bra dag!

Fniss!



Någon mer än jag som finner den här artikeln vansinnigt rolig?!

Hipp Hurra!

Idag har Sofia tagit körkort, inte ett dugg oväntat. Hon är något av en naturbegåvning skulle jag vilja påstå. Grattis än en gång!

20 maj är även dagen då ena halvan av mitt bloggnamn, den äkta har namnsdag. Grattis bloggen!

ciao

Måndag

Första dagen på veckan har varit bra! Kunde dock haft sovmorgon, vilket hade gjort min megahåltimme en aning kortare. Men vad gör det, när man kan ha så trevligt ändå. Eller vad sägs om godnattsaga á la mårten, spanskaplugg och fika med Rebben. Det sistnämnda var ganska random, men ändå mysigt. Vi planerade lite events den stundande sommaren och åt snickerskaka. Hoppas verkligen att alla inblandade kan få plats med detta i sina annars så fullspäckade scheman, för det lär bli kul! 

Imorgon har jag kursprov i spanska steg 3. Jag har inte öppnat boken förrens idag, så där har du min eftermiddag/kväll. Men jaja, det löser sig. Det brukar det ju göra!

godnatt!


En hyllning till mina vänner!




+farm


TACK för att ni finns. Ni har gjort mitt liv så mycket roligare och ärligt talat vet jag inte vad jag skulle göra utan er. Med er är jag lycklig, och jag förmodar att inget kommer att ändra på det. Jag älskar er, uppriktigt, inget löst snack!

En månad kvar!

Vill bara uppmärksamma alla på att om exakt en månad blir jag myndig! Wooooah, det känns grymt nice. Vart jag kommer att befinna mig denna tidpunkt är högst osäkert, inte hemma i alla fall! Så åt er som tänkt snylta på midsommarparty precis som förra året säger jag bara - suckers! I år har jag mer skinn på näsan, och det är invitations-only som gäller. Ifall det blir något alltså. Hittade en gammal bild på mig som ung & oskyldig 16-åring, fejnt!



PUSS!

Live from Labben

Yo!

Jag skulle kunnat haft sovmorgon, men icke! När man väl är i skolan är det lika bra att utnyttja tiden, åt att ta kort exempelvis. Så här kul kan man ha;

image161
Plugga fysik..
image163
..och pussas!

Alex Schulman!

Jag hade nästan glömt av hur vansinnigt underhållande Alex Schulman är. Kanske är det är något i hans sarkastiska sätt att uttrycka sig, den enorma självdistansen eller faktumet att han påminner otäckt mycket om min pappa som imponerar på mig. Något är det i alla fall. Hursomhelst, jag förstår och stöttar dig Alex, på något sätt är vi lika.


Creds till Söndagar

Söndagar är ett sådant där fantastiskt brilljant påhitt. Man kan bara slappa och gå i pyjamas hela dagen utan att behöva ha någon som helst ursäkt eller anledning. Inget krav på att fånga dagen eller något annat trams.

Denna söndag vaknade jag runt klockan ett. Vad jag kan minnas har jag nog aldrig gått upp såpass sent. Till min stora lycka upptäckte jag att det var Gossip Girl-maraton på tv, inte för att jag är något större fan av den serien, men idag kändes det perfekt. Där blev jag sittande större delen av dagen. Sedan pluggade jag biologi, och nu gör jag ingenting. Absolut ingenting. Vilken annan dag som helst hade detta varit katastrof, men inte idag, inte en söndag. För söndag = återhämtningsdag, det kan ingen ändra på!  


Klassfesten!

Hej!

Trots att nästan en tredjedel av Nv2a var frånvarande, blev gårdagens klassfest ett jäkla kalas! Hostens mamma hade laddat upp med massa lyxigt tilltugg, vilket inbjöd till överklassminglande och intressanta konversationer. Men vafan, vi bor i Skövde! Så fram med grillen, datorn och guran och börja festa. I brist på bra musik, offrade Mimmi och jag våra stackars blottade händer, och begav oss mot Norrmalm cykelleds. När vi ändå var i krokarna, passade vi på att säga hej till vår kära Zupersvan som befann sig på någon sorts tillställning hos Patrik. För att inte vara ohyfsade, skyndade vi oss tillbaks med musiken och bildade en lekhörna. Uppskattad av vissa, dissad av andra. Just när kvällen verkade lida mot sitt slut, fick vi helt plötsligt oväntat besök som livade upp stämningen igen. Och vilka var det, om inte en drös treor som uppenbarligen inte hade något annat för sig. Men de var välkomna, vi är vana vid det här laget. När värden för kvällen såg lite sömnig ut, kände vi att det var dags att lämna stället. Dock kände vi att vi inte riktigtvar färdig-festade. Därför landade Jesper, John och jag i den frstnämdes hus och tittade på She's all that och snackade en massa skit. Runt halv fem-snåret, när solen hade gått upp, trampade jag hemåt i snöslasket. Det var en relativt lyckad klassfest, man fick se nya sidor av folk (både på gott och ont), god mat och kanske, kanske för sådana här aktiviteter oss närmare varandra!

image148


Klassfest nr 3

Nu ska jag iväg på klassfest. Så här såg det ut för cirka ett år sedan, väntar med spänning på årets upplaga!


Fikasugen?

Chokladrutor, ananaspaj eller hallonkompott. Inget är för svårt för min bästa fikavän, besök fikaisalifestyle.blogspot.com och inspireras.

[1768852426.jpg]


Regn, Hagel och så lite Solsken.

Hallå i vårvädret! Ja, vårvädret, för det är ju så här årstiden brukar vara, och som jag förväntat mig att den ska vara. En härlig variation av regn, hagel, storm och stålande solsken gör det lite extra spännande att vakna upp varje dag.
Imorse väcktes jag inte av solsken och fågelkvitter direkt, snarare regn som piskade mot fönstret och hånade mig för att jag vaknat så tidigt. Vilken normal person som helst hade antagligen legat kvar i sängen hela dagen, men inte jag, inte idag. Träningen började nämligen klockan 10 och klockan var nu närmare 20 i. Idealisk start på morgonen va? Så det var bara att slänga på sig kläder, hälla i sig lite fil och trampa iväg. Trots min smarta planering, missade jag ändå uppvärmningen, och tur var väl det. För lagom tills jag var klar så hade solen besegrat molntäcket och sken som aldrig förr. När det sedan började regna och hagla så drog jag smidigt på mig min regnjacka medans alla sprang och blev dyngesura. Iband förvånas jag över min egen smarthet.

Gårkvällen blev tidig, var väl hemma omkring elva. Partyt blev nog inte riktigt som det var tänkt. Alla 130 personer som skulle dit, kom uppenbarligen inte. Så där satt vi, några tiotal ensamma själar i en ladugård, underhållna av hits som i en rosa helikopter och liknande. Nej förlåt, nu låter jag negativ, det hade säkert varit kul om jag var på partyhumör. Men på grund av min obotliga trötthet just på fredagkvällar, kom jag aldrig riktigt igång. Jag tycker verkligen synd om Elin som hade fixat så med allt och sen är det knappt några som dyker upp. Tack för allt ändå Elin, om du nu läser detta. Det viktigaste av allt är ju att det var ditt kalas, du som firades och att du hade kul!

image147
Gårkvällens enda bild, vårt bidrag till Elins presentskörd, ett Max-mål!

Idag trotsar familjen Westerberg väderförhållandena och grillar. Mycket nice, dock blir det nog inte att vi sitter ute.

Freeedag!

Tjo!

Idag är det fredag, om någon har missat det, och jag är verkligen helt slut, men nu finns det ingen tid att vila. Snart ska jag nämligen bege mig utåt landet, närmare bestämt mot Väring. Elin Hammenfors har fyllt år, och det ska firas med stort partaj. Hipp Hurra osv!
Ha en bra kväll allihopa

Det är en delfin, fatta en delfin!

Amanda, Markus, Jonas och Erik sitter i soffan och är som galna! Vi har megahåltimme, och tanken var att vi skulle åka hit och baka. Dock fastnade vi framför Full Pott på tvn, och vi vet vad det är! En delfin ofc!! Men vi kommer inte fram, har ringt upp närmare hundralappen redan. Tänk, 15000 givet. Splitta det på 5, välbehövliga pengar. Gaaaaaah, frustration! Snälla, låt oss



Torsdag

Ni hao!

Så säger man hej på kinesiska, fyndgt va? Det lärde jag mig igår på projektredovisningsdagen. En riktgt lyckad dag tycker jag, alla treor var grymt duktiga och proffesionella på redovisningarna (de som jag såg iaf) Det märktes att det lagts ned en hel del jobb. Jag måste bara passa på att säga att jag är imponerad av Igor som redovisade själv inför säkert 150 pers. Aldrig i livet att jag hade vågat det, hade skitit ned mig. Creds till han för tusan! Skönt att man fick sluta lite tidigare också. Det är inte alltid man är hemma vid tre inte! På kvällen laddade Mimmi och jag inför nationella idag med att hyra film, Heartbreak Kid tror jag den hette. Den var bra, men lång, så vi kollade inte klart. Allt som allt en bra dag!

Att se film med både engelsk text och tal skulle visa sig vara en bra idé. Det kändes faktiskt riktigt bra på nationella imorse. Nu kommer det säkert gå åt helvete bara för att jag säger det, men skit samma! Vi får väl se, skulle sitta fint med ett mvg annars. Håll en tumme åt mig är ni snälla! Resten av dagen var lugn, kunde motstå frestelsen att blogga på svenskan och vi tog en lååång bensträckare från matten. Ibland får man vara busig. Efter skolan gick Elino och jag till Willys och köpte godis, sedan skildes våra vägar åt. Hon skulle till sina hemtrakter utåt landet och jag hade planerat en eftermiddag på körskolan med datafrågor. Jag mådde illa av godiset direkt, och teorin vettitusan hur det kommer gå med. Jag och bilar går inte riktigt ihop. Men det är inte hela världen, det löser sig.

Nu kom jag precis hem från träningen, och det var en jäkla träning alltså! Först styrka, sedan intervaller, 12 st 70-20 och sedan vanlig träning på det. Det är väl ganska typiskt mig att säga såhär, men jag tyckte faktiskt att det var skönt att springa. Jag kände mig som en riktig kenyan när jag sprang där. Ibland behövs det ett riktigt svinigt pass för att komma igång. Vi har ju inga matcher i helgen heller så..

Jag har funderat en hel del på fotbollen på senaste. Ska jag vara ärlig tycker jag inte att det är så roligt lägre. Jag vet inte riktigt varför men det kan bero på att det har varit så pass mycket nu på senaste. Både i fotbollen med lagkapten och allt och i skolan. Men sedan tänker jag, att vad är jag om jag inte har fotbollen? Det har liksom varit en del av mig så länge jag kan minnas. Men vi får se hur det blir. Att de planerar en London-resa i höst gynnar ju helt klart fotbollens fortsatta existens i mitt liv.

Nu borde jag sova, godnatt! 

Skrivkramp!

Hey!

De senaste dagarna har jag verkligen inte varit på skrivhumör. Därför har uppdateringen på bloggen varit lite sådär. Jag ber om ursäkt för det, och hoppas att kreativiteten snart återvänder. Jag tvivlar på att den gör det redan idag, men vem vet, imorgon kanske? Stay tuned! 

image145
Den här bilden speglar min sinnesstämning just nu. Knäppt!

Top-10 tjejfilmer

Åh vad jag älskar amerikanska tjejfilmer. Sådana där om den supersnygga, tuffa killen i highschool, som helst ska vara quarter-back, och som alla tjejer vill ha. Sedan försöker han lura en nördtjej och förälskar sig i henne, och så uppstår massa hysteriska intriger. Men samtidigt bara vet man att det kommer att sluta lyckligt, på ett eller annat sätt, och efteråt mår man sådär fantastiskt och vet att allt i ens eget liv kommer att lösa sig. Perfekta må-bra filmer efter en tung dag kan vara;

-10 orsaker att hata dig 
-Mean Girls
-Cinderella Story
-How to Loose a Guy in 10 Days
-Systrar i jeans
-She's All That
-Hot Chick
-Pretty Woman
-A Walk to Remember
-En prinsessas dagbok


Galet pirrigt!

Gaaah, hur vågar jag?! Bloggar på svenskan med Gunilla inom en radie av 5 meter. Ganska pirrigt lovar jag, och vågat, idag är hon inte direkt munter. Förresten är hon aldrig det? Nu ska jag skriva om Vår tids Frankenstein- på filmduken och i verkligheten. Nu känner jag att jag lever!

Erik hälsar!


Avis på ett bra sätt!

Uh, jag är grymt avis på Rebben & Mimmi, men inte på ett sådant där deppigt jag-vill-också sätt. Utan mer ett shit-att-jag-känner-er, gör-reklam-för-min-blogg sätt. På onsdag är de nämligen inbjudna på någon mystisk bloggkväll med Ebba von Sydow och grejer. Vi förstår inte riktigt vad det är som händer, och det verkar inte helt säkert. Men om det är sant, är det råhäftigt och något väldigt spännande som det kommer pratas om lääänge!

Nu ska jag duscha, hejs!

Måndag va?

Hej!

Dagen har varit så ointressant att jag inte ens kommer ihåg vad den heter. Ganska patetiskt va? Dagens höjdpunkt var väl når Carl klappade arsenik-djuren på biologin, körskolan, eller att jag lärt mig vika pappersflygplan. Vilken av händelserna som slår högst är svårt att säga. En vika-pappersflygplan-skola lär med största sannolikhet dyka upp här på bloggen inom en snar framtid i alla fall. Något som dock inte står överst på listan över dagens events är vaccinationen. Inte för att jag är skraj för sprutor eller något, men att köra in en 5 cm nål i armen är inget jag gör för skoj skull. Kan ju trösta mig med att jag är immun mot hepatit i minst 20 år, eller vet ut. Dessutom fick jag ju ett häftigt plåster, så nu har jag något att stoltsera med imorgon.

Bara så ni vet har jag myttat hela inlägget, det har varit en toppendag om jag tänker efter! Zick-fåglar, mega-rast med Johanna och mycket mer!

En sista(?) dag i solskenet som utnyttjats till max!

Helo!

Idag har, till skillnad från gårdagen, varit en aning mer händelserik. Först tog mamma och jag en tripp till maxi, eller Elins Esplanad som det numera heter. Till skillnad från större delen av skövdes befolkning gillar jag det nya namnet. Elinsss, det klingar fint. Visst gör det? En ny, enorm snurrentré hade de satt in också. Jag blev glad som en feåring i en godisfabrik, äntligen händer det något spännande!

Vid lunchtid blev jag upphämtad av Oliver och Ella, vi skulle åka och lyssna på Mimmi när hon spelade cello. En resa som borde tagit cirka en halvtimme, men tog närmare en hel, eftersom vi körde en aning fel. Vem visste att man åker genom Tibro när man ska till Karlsborg och inte genom Hjo. Jag menar, båda ligger ju vid vattnet. Så efter en tripp över den vackra, blommande västgötabygden samt ett antal varv i Hjo-rondellen var vi äntligen framme. Forsvik visade sig vara ett mysigt litet samhälle vid Götakanal och jag stormtrivdes direkt. I ett imponerande tegelhus hölls konserten, som vi faktiskt han se en hel del av. Det var vackert, fioler och celli (som jag lärt mig att det heter i plural) var de representerade intrumenten. Höjdpunkten var den sista låten, signaturmelodin till Pirates of the Carribean, den var pampig. Eller strålande som jag hörde många yttra. Det är ett användbart ord som borde utnyttjas oftare. När konserten var över, tog vi en fika i solskenet och kände av band-camp stämningen. Det var inte så farligt som jag trodde, men det kan ju förstås bero på att medelåldern knappt var moppemogen. Mätta och belåtna packade vi in oss sälva och megacellon i Olivers minibil och begav oss mot närmaste badplats. Det var kallt i vattnet, olidligt kallt, och jag vägrade bada. Mimmi var så klart först i, sedan Oliver, sedan Ella. Efter lite övertaling gav jag mig till sist och fick känna på Dantes helvete. Det var skönt när man vande sig, men innan alltså. Fy tusan! Jag förstår inte vad som hänt med mig, när jag var liten och tjock kunde jag bada var som helst. Även i en isvak om det inte fanns något annat. Badkruka är vad man gått och blivit, det är inget jag är stolt över, men så är det. Rena och fräsha trängde vi in oss i bilen ännu en gång. Det blev en rolig hemfärd då vi först och främst var tvugna att hitta bensin. Vi gjorde det i Mölltorp, där vi även köpte glass. Resten av resan gick smärtfritt, nästan i alla fall, och uttryck som "hur lett kan du bre, mimmi?" myntades.

image142
Mitt resesällskap, Mimmi & hennes cellokompanjon Nils.

image144
Mongo-Mimmi, men oj vad jag tycker om henne!

I Skövde kom vi på att AIK spelade, och istället för att åka hem, stydre vi mot södermalm och bevittnade andra halvlek. Gratis inträde gynnar ju annars. På matchen träffade vi kändisar som vink, sofia och denise med flera, och vi hade trevligt. Ett trevligt resultat blev det också 2-0 innebar aiks första seger i serien iår. En härlig match och en härlig dag!

God natt!

Söndag morgon

Guten Morgen!

Relativt utvilad och förväntansfull, solen skiner på som adrig förr. Kanske gottgör den förra årets besvilekse? Hur som helst är det som upplagt för en superdag i sommarvädret. Den har ju alla förutsättningar att bli något fantastiskt i alla fall. Antingen blir det en tripp till Forsvik för att lyssna på M när hon spelar cello och insupa band-camp stämmningen. Känns spännande. Jag har alltid undrat vad som pågår på sådana läger. Man har ju sett American Pie så.. Annars, om det inte blir något med det, planerar jag en plain dag i solskenet. Viken aktivitet är dock ännu obestämt. Hur som helst lär det bli en bra dag!


Bekännelse.

Ska jag erkänna så är jag rätt uttråkad nu ändå. Skräll, that's me!


Katten, musen, tiotusen!

Grannarna ska köpa katt, en hätsk namnfejd pågår. Christer är ett hett alternativ, Strips är helt bortröstat. Är det någon som har ett bättre förslag? Att det ska vara ett manligt namn är givet.


Blogg från altanen.

Sitter här på altanen och filosoferar. De vuxna sippar vin, jag får nöja mig med fanta. Det är ganska mysigt faktiskt, jag sitter bara här och ler och lyssnar på vuxenskitsnack. Vem visste att det fanns ett liv efter 40? Det var nog tur att jag aldrig åkte till Mattias idag, trots Rebbens generösa erbjudande. Jag har insett att man ibland måste ta det lite lugnt, det går inte att köra på i 120 jämt och ständigt. Till slut blir man fartblind och får tunnelseende och allt det där andra som kan förknippas med bilkörning. Då blir det lätt att man missar något på vägen, och ärligt talat vilket är bäst. Att uppleva mycket utan att uppskatta det, eller att ta det i sitt eget tempo och verkligen njuta av det? Någonstans däremellan skulle jag tro. Lite måste man leva också!

Nu är det glass som gäller, hejdå!

Vinst!

Nice!

Idag kom Skövde KIK:s första seger i division 3, vi vann med 3-0 mot Töreboda. Men det var inte utan att kämpa ska jag säga, termometern visade på närmare 25 grader och inte ett moln på himlen. Underbart väder alltså, men ett helvete att spela fotboll i. Själv fick man solsting och kunde bara spela en halvlek, great! Domaren verkade också fått sig en släng, annars förstår jag inte vad han höll på med. Just därför känns den här segern extra go, och vi är obesegrade i serien. Det ni!

Ikväll skulle det vart grill hos Mattias, men jag känner att jag helt enkelt inte orkar. Den senaste veckan har varit galet hektisk och jag har inte riktigt kommit ner på jorden en enda gång. Ibland mår man bra av att ta en paus, idag är ett sådant tillfälle. Nu blir det grill med grannarna, och sedan i säng tidigt. Hoppas ni får en bättre kväll än jag!

Hej så länge, återkommer kanske lite senare!

Projekt

Jag spånar just nu på ett projekt jag ska starta här på bloggen. Vad det handlar om kan jag inte avslöja just nu, men det kommer bli bra, riktigt bra!

En försmak av sommaren!

Ikväll stod det grillning på schemat. Platsen för denna event var Simsjön, myggonars förlovade land. Som tur är har dessa små krabater inte vaknat till liv än, vilket gjorde vår lilla tripp uthärdlig. Hade samma sak ägt rum om sisådär en månad, hade jag varit helt sönderkäkad vid det här laget. Det är just av denna anledning som jag gillar våren, alla myggor, knott och andra flerfotade sover ännu och kan inte plåga oss människor med sina gaddar och håriga ben. Jäkla obehagliga små varelser det där! Slutpratat om äckliga insekter och tillbaks till det jag hade tänkt skriva om från början- grillningen. Det hela inleddes inte så lovande, eftersom ingen tänkt på att just en grill kunde vara fördelaktig. Därför var det bara att rulla nedför berget igen och införskaffa ett par engångsvarianter på Statoil och återvända som kungar. Egentligen har jag inte så mycket att säga om kvällen, vi slog oss ned på en klippa med fantastisk sjöutsikt, fjuttade fyr i grillarna, lade på Ulf Lundell och fiskade fram en gitarr.Mer behövs inte för en toppenkväll, och där satt vi tills kylan smög sig på och de stackars barbenta pojkorna gav upp. Då var det bara att knöka in sig i bilarna och hoppas på det bästa. Efter vansinnescruising genom hentorp med andhämtningspauser på metropoler som Shell och Vivo-toppen, insåg vi att vårat enda alternativ denna kväll var att promenera. Likt We're from Barcelona, utrustade med guran, gav vi oss ut på gatorna och förgyllde vårkvällen med våra vackra stämmor. NOT! När även denna aktivitet kändes uttjatad var det dags att bege sig hemåt. Som kompensation för lite mattelektioner fick jag skjuts av Mårten, det var sjysst! Väl hemma, eller rättare sagt på lillegården, upptäcker jag att någon har punkat min cykel. Lol, moget tänker jag och måste hem. Med tanke på min rädsla för ensamhet och mörker är detta ingen ultimat kvällsaktivitet direkt. Men jag klarade mig bra och kommer hem en erfarenhet rikare. Förresten fyller andra halvan av the Elinzz arton idag, GRATTIS!

image138
Sommarkänsla, någon?

image139
Erkan & Therese

image140
Marten

image141
Ikväll lyckades vi inte meden enda bild, men vi är lika glada för det!


Elin O här!

Just i detta ögonblick mår jag mycket bra! Jag sitter på Elins baksida, solen skiner och grannbarnen springer runt som vildar. Elin håller just nu på att spela mini-tennis med en utav de kläd-lösa pojkarna. Foppa-tofflor och kallingar är en bra combo! "Toffahoffel" som en utav dem så fint artikulerade.

Har ätit ett mycket gott mellanmål här hoss westerbergarna, fil med tropiska frukter och flingor! Det skall jag till att rekommendera till er alla.

Träning om en halvtimme, men vi har sagt till att vi kommer sent och maskar lite. Ingen stress här inte!

Claesan var lite krasslig idag och jag tyckte lite synd om honom. Men, nu är det fredag så hoppas han kryar på sig under helgen!

Vädret är underbart och det är fredag! Mycket bättre blir det inte för stunden.
Men nu skall jag byta om, hejs!

Förlåt Babos3!


Självklart ska jag länka till ditt klipp om Shout Out Louds! Så här allihopa, gör Albin glad; youtube.com/watch?v=HVijBWM_AjY Lika glad som på den här bilden kanske?!



Dessutom vill jag passa på att tacka för imba-pennan jag bytte till mig. Tänk dig den mest fantastiska penna du kan föreställa dig, som målar perfekta mustacher och som glider utmed pappret som P i solsken. Inte ens då är du i närheten. Jag är lycklig!

Ciao, nu ska ElinO & jag lira boll!

Äntligen!

Nu är jag äntligen klar med recensionen! Den behöver dock justeras endel, men det struntar jag i. Nu är det dags för sömn- 6 härliga, långa timmar.



night!

Lite negativt, en hel del positivt & lite vattenballonger

Heho!

Det är inte klokt vad många sätt man kan säga hej på. Yo, tja, heho, ja you name it! Kan vara kul att variera lite. Idag är jag väldigt trött på att skriva, eftersom det är just det jag ägnat hela min tid åt på senaste. Främst åt engelska recensionen, pust. Ibland kan Gunilla varalite FÖR mycket. Därför lär det här inte bli något superlångt inlägg. Dagen har haft både positiva och, hör och häpna, negativa sidor. Åt minussidan placerar sig kemiprovet som jag får skylla mig själv för. Det gick inte direkt bra ska jag säga, nu måste jag skärpa mig på lektionerna! Tyvärr får jag även säga att fotbollen suger just nu. Träning lördag, match söndag, träning måndag, match tisdag, ledig onsdag, träning torsdag, träning fredag, match lördag. Jag blir trött bara jag tänker på det. Noll motivation- javisst! Men snart är det i alla fall över, det är bra. Så, nu var det negativa färdigt. Nu behöver jag inte tänka på det mer, nu siktar vi uppåt. Dagen har annars bjudit på massvis av trevligheter. Fick tillbaks läsförståelsen på kursprovet i tyska. 35/36 gynnar. Programelevrådet var också trevligt på sitt sätt, The Elinzz fixade dumle åt hela högen. Så vi satt och njöt medans vi diskuterade parkeringsplatser, västerhöjdströjor och annat kul. Jag är så glad att jag valde natur och inte samhäll. Vi har bra mycket roligare. En nackdel är dock att alla andra är avundsjuka, speciellt fjoll-ekonomerna, som känner att de måste kasta vattenballonger för att hävda sig. Moget? nej. Kul? ja. Jag lägger lite av skulden för mitt suq kemiprov på dem, blev helt dyngesur och frös resten av dagen trots det underbara vädret.

Jag ser fram emot sommaren, mot Spanien med Mimmi!

ssuP


Shout Out Louds

Hittade det här supersköna klippet med Shout Out Louds, några av mina absoluta favoriter. Så varsågod, lyssna och njut så går jag och lägger mig, god natt!



Onsdag!

Helo!

Det här har vart den skönaste dagen på länge. Hade bara en lektion i skolan, gympa, och har varit träningsfri. Hur nice är inte det?! Dessutom var Mimmi tillbaks idag, lagom brunbränd och fräsh för att göra en annan avundsjuk. Men vänta du bara, i sommar! Hursomhelst kom jag till skolan klockan åtta imorse för spanska, men ettorna hade nationellt prov i den vanliga salen och Inger (eller Ingrid, jag kommer aldrig ihåg) var putsväck. Ett gyllene tillfälle att panikplugga till kemiprovet imorgon, vilket jag som vanligt lyckats förtränga. På gympan hade vi HLR, så ska du få hjärstopp, få det i närheten av mig! Efter den fruktansvärt jobbiga skoldagen gick vi hem till Mimmi och bytte om till shorts. Tanken var att gå promenad, men vi gick till skolan istället och köpte glass och träffade massa bra människor. Väl hemma letade jag upp den varmaste platsen på altanen glassade hela eftermiddagen och klurade på recensionen.

Nu kom jag på att Albin hela 19 år idag, grattis hörru!

image136
Kvällsnöje med bror.


Nu måste jag plugga organisk kemi, BYE!


Så här ska det inte vara!

Nu har lilla Madeleine varit försvunnen i över ett år. Det är helt sjukt att någon kan göra något så hemskt emot ett litet barn som har hela livet framför sig. Fruktansvärt, jag blir arg bara jag tänker på det. Det värsta är att detta är något som händer varje dag, även här i Sverige. Tänk alla liv som går till spillo. Alla dessa underbara upplevelser barnen går miste om. Istället blir de sålda som slavar, inspärrade eller i värsta fall mördade. Mer behöver jag väl inte säga. Jag önskar att det fanns något man kan göra, för så här får det inte vara!



   

Tisdag

Hola!

Just nu är jag lite pissed, vi förlorade. Dessutom fick jag spela högerkant och det är i n t e roligt! Speciellt inte att löpa i tomme hela första halvleken. Nu tror du kanske att vi spelade skitdåligt, men så himla farligt var det faktiskt inte. Första halvlek var riktigt bra, Malin gjorde två kanonsnygga mål. Sådana tror jag bara Jullan har lyckats med förut. Det var bara det att bollen liksom aldrig ville lirka sig ut på höger. Antingen rakt upp i mitten eller åt rakt motsatt håll. Surt, javisst, men idag kände jag mig ändå inte på topp direkt. I början av andra halvlek stod vi också upp bra, sedan klappade vi ihop. Inte så konstigt om man tänker efter, medelåldern i skövde kik är inte ens myndig. Vi är för små och klena helt enkelt. När vi möter motståndare som borde ha en "bred last" skylt så får vi det svårt. Jaja, 4-2 blev det i alla fall. Det är bara att konstatera att vi behöver kikerzz!

Annars har min dag varit bra. Hoppas att era varit det också! Vaknade av att morgonsolen kikade in mellan persiennerna. Så jag bestämde mig för att cykla och kunde njuta av några extra, välbehövliga minuter i sängen. Hade mycket trevligt cykelsällskap i Johanna. Att snooza lite var ett mycket bra beslut, eftersom det skulle visa sig bli en jobbig dag. Sex lektioner, 33% av dem matte. Hu! Vem genomlider en sådan dag utan att bli galen på något sätt? Fick tillbaka tyskaprovet, hören, också. 41 av 43, jag är nöjd. Har det gått lika bra på de andra delarna också, så är det bara att håva in ett härligt mgv. Temat på dagens raster har varit fussball. Kul att för en gångs skull kunna briljera, men dock måste jag vika mig för Berglunds enorma paddlar till fötter. Maken till teknik har jag aldrig sett! Okej nu överdrev jag lite. Klockan fyra trampade jag hemåt i solskenet. Resten av historien kan ni.

Fick precis en glad överraskning, Mimmi är hemma från esp! Men vi har bestämt att inte prata förrns imorgon, det blir lite mer spännande på det viset. Can't wait!

image53
GN!

Tusen Tack!

God Eftermiddag!

Kära läsare! Igår slog vi rekord i antal besökare på en dag. Tack allihopa, och fortsätt läsa min blogg (även fast du tycker att den suger), för nu ska jag bli störst, bäst och populärast! Tillsammans kan vi konkurrera ut Kissie och tjejerna. Skämt åsido, det är kul att det är såpass många som är intresserade. Kom gärna med synpunkter om vad jag kan förbättra på bloggen eller vad som redan är bra. Det skulle uppskattas!

Nu ska jag iväg och spela match, svenska cupen. Fråga mig inte vilka vi möter, men de ligger i toppen av division 2, vilket betyder att vi måste prestera jäkligt mycket bättre än i helgen. Bättre än vi någonsin gjort kanske. Håll tummarna för oss!

Ses ikväll!

Dagens Grattisbarn!

Det har blivit hemskt mycket grattande den senaste tiden känner jag. Idag är det främst Amanada och Angelica som ska grattas. Mina misstankar var befogade, det var som jag trodde. Amanda hade uppkörning och klarade den! Första tjej ut tror jag, rätta mig om jag har fel. Stort grattis!

Nu kan jag även med gott samvete avslöja Angelicas lilla hemlighet, även hon har tagit körkort! Träffade henne på vägen hem från körskolan imorse. Hon var så nervös att hon nästan kissade på sig stackarn. Jag vet inte hur man egentligen säger det på spanska, men feliciaciones Angelica!

image135
Grattis mina vackra vänner!

Vägverket måste blivit mutade, eller så beror det helt enkelt på det fantastiska vädret, för hur kan jag annars känna hela 5 personer som tagit körkort idag?! Helt galet. Ett sista gigantiskt grattis till er allihopa. Ta det lugnt i trafiken, men inte för lugnt!

ciao! 


Körkort

Hej!

Till att börja med vill jag bara visa något fantastiskt som skett under morgonen. Häcken på framsidan har börjat blomma! Nätta, vita små blommor som sprider en underbar doft över hela området. 
image132

Nu jäklar börjar det ta sig, körde inledande landsväg idag. Det var ganska spännande, att glida omkring på de maskroskantade vägarna utanför Skövde och gena i kurvor och gasa på lite. När jag tagit körkort ska jag banne mig skaffa mig en ljusblå cab och glassa! Ja, drömma kan man ju alltid i alla fall. Först och främst måste jag boka teoriprov. En annan som jag starkt misstänker har klarat uppkörningen idag är Amanda. Såg henne slira runt i sin gula volvo på stan idag. Så ganska säker är jag nog ja, får nog slå en pling ändå. Hursomhelst, grattis på dig Amanda, jag är grymt glad för din skull! Jag hoppas på skolskjuts nu, moaha. Även Lisa Wollmar har tagit körkort idag, grattis till dig med!

Just nu sitter jag och håller tummarna för Angelica. Vad det handlar om törs jag inte avslöja än, men uppdatering följer!


Råddan, promenad & random.

God Afton!

Framåt kvällskvisten begav vi oss, min kära mors cykel och jag, ut på självmordsuppdrag. Vad annars skulle det kallas att sätta sig på en cykel utan bromsar när det är nedför hela vägen till stan. Lägg därtill ett antal övergångsställen, så voilá har du det, serverat på ett fat. Eller snarare en motorhuv. Anledningen för våran vansinnesfärd var att möta upp Denise, destinationen var Råddan. Vi fikade chokladbollar,drömde om sommaren och pratade lite med Mårten som hade nöjet att arbeta ikväll.

image129
Rester av en chokladboll som var på tok för torr.

När solen smugit sig ned bakom hustaken, och filtarna inte längre klarade av att hålla kylan ute, traskade vi till vasastan för inspektion av Denises nya boning. Efter att ha konstaterat att det finns potential i stället, bestämde vi oss för att ta en pomenad i den ljumma vårkvällen. På väg ut träffade vi på Denny (denises bror) och en hel hög andra naturare. När vi kom tillbaks var de fortfarande kvar och förfestade, det är bara 40 dagar kvar till studenten! (Vilket innebär cirka 405 dagar för mig). Så vi slog oss ned och lyssnade till berättelser som David, Oliver & Törstiga Agda, blev rökförgiftade av en Allers som fått sätta livet till för att ge oss värme, och hade allmänt trevligt. Resten av kvällen spenderades i köket med en ytterst intelligenskrävande lek. Jag vet inte vad den kallas, men någon sorts ordlek. Säger jag tomatketchup, måste du säga något på p som även det finns i köket. Som alla antagligen redan listat ut så hade varken Denise eller Igor någon chans emot min överlägsna hjärna, och jag kammade enkelt hem segern. En ganska random avslutning på en väldigt lyckad dag!

image130
Denise på lekplatsen.

image131
I'm far too cool!

GOD NATT PÅ ER, imorgon är vi lediga!

En Underbar Dag!

Jag önskar att jag kunde dela med mig av min underbara utsikt jag möta av varje dag, men kameran är inte riktigt på humör nu för tiden. Våren här, det vågar jag säga. Inga fler bakslag, tack!


Matchen idag var nog det sämsta vi presterat på länge, men ändå fick vi med oss 1 poäng. 2-2 blev det, och Falköping hade med sig en kenyanska. Rätt häftigt va?! Det märktes att flera hade, i alla fall lite, erfarenhet från allsvenskan. Vi hängde inte med helt enkelt. Ändå- en härlig poäng är bättre än noll, zero, nada.




God morgon!

Gick upp för cirka en timme sedan och har inte kommit längre än tja, frukosten. Känner mig hopplöst seg, men det är skönt, att ha all tid i världen. Det händer inte ofta!

Varvar Bob Marley med Smurfhits2 och försöker att klura ihop en recension om boken Deception Point av Dan Brown. Helt klart läsvärd, vet dock inte vad den heter på svenska. Recensionen ska vara klar på fredag, så även där har jag all tid i världen!

Södermalm 15.00 - be there

Gratulationer!

Känner att det är på tiden att gratulera Skövde HF till sm-guldet! Även fast det var ett tag sedan jag spelade, 2 år sedan snart, så var det verkligen en underbar känsla när slutsignalen gick. Mamma och jag satt hemma i soffan och bölade, hur patetiskt är inte det egentligen? Och, det blev ju som jag sade, är jag inte på plats , så vinner de.

Jag måste föra ohygglig otur med mig, för senare samma kväll förlorade Skövde AIK mot IFK Göteborg i Svenska Cupen. En Otroligt bra match från aik:s sida, något av det bästa jag sett faktiskt. Och jag har sett ett antal matcher ska tilläggas, har varit en trogen supporter sedan division 5 när publiksnittet klängde runt 50 pers och motståndet kallades Foklabo, Ekedalen mfl . Långt ifrån IFK Göteborg alltså. Hur som helst slutade matchen i förlust med 1-2, men de ska vara mer än nöjda ändå tycker jag! Kul att Skövde har fått upp ögonen för fotboll också, inte bara handboll, mer än 2600 på plats, det gillar vi!

Hoppas på lika bra stöd imorgon, hemmapremiär på Södermalm 15.00 mot Falköping DIK!

Grattis vill jag även önska alla midsommarbarn som fyllt år de senaste veckorna, hurra på er!


Saturday!

Idag har jag sovit, 3 timmar mitt på dagen bådar inte gott. Är jag påväg att bli sjuk månn tro?


It's raining ... life?

Jag drar nog inte till med att regnet forsar utanför, men på god väg. Det är inte tillräckligt för att man ska bli sådär totalt-genom-dyngesur, men det samtidigt hinner du bli sådär lagom pissed under en cykeltur hemåt, och att byxorna kladdar fast på låren och du önskar att du tagit stupbyxor istället. Ja, precis sådant är vädret. Och jag borde vara förbannad vid det här laget, men det är jag inte. Inte ett dugg. Jag har insett hur tacksam jag ska vara just för att det regnar. Det är reativt få på jorden förunnat om man tänker efter. Dessutom hopps jag att jag inte är den enda som märker hur grönt det blivit ute under de senaste dygnen, underbart enligt mig.

Anledningen till min cykeltur hem i det strilande regnet var att en biokväll med vink och angie hade avnjutits. Vi såg en film som heter något så fyndigt som 27 Dresses



 

27 Dresses är en lättsmält amerikansk kärlekskomedi. Helt perfekt med andra ord! Jane, den eviga brudtärnan, ska ordna sin systers bröllop. Inget konstigt med det om det inte vore så att mannen systern ska gifta sig med är Janes chef, tillika hennes stora kärlek. Dessutom har en annan kille kommit in i bilden, en riktigt snygg bröllops journalist från New York Journal. Låter galet bra, eller hur? Det tycker jag!

Goood Night!

HOLAHOLA.

Hej allihopa^^

Angie här idag framför westerbergarnas dator. Jag lämnade datorn hemma mot min nye datorkärlek. Här har det pluggats, krossats glass och snokats bloggar. Bio ikväll kanske. Då skulle det inte sitta fel med ett par rediga skor. här kommer några som kan vara sköna att ha på sig när man degar i Skövdes biosalonger.

 

Vad skulle ni kunna tänka er för skor av dessa på en bio??


Dagens Outfit(s)

Lika bra att hänga på trenden. Verkar uppenbarligen som man får fler läsare då. Idag bjuder jag även på Angie!
image124

Linne- FlippaK
Byxor- Umbro (skövde kik)
Sjal- Palestina?
Strumpor- ICA Maxi

image126

Vit tröja- H&M
Linne- Indiska
Byxor- Champion
Strumpor- Newbody
Trosor- Björn Borg

Lägg även märke till fysikblocket, ha en bra dag!

Känn Hela mitt Stöd

Snart börjar SM-finalerna i handboll. Fjärde gången gillt, Skövde HF? I år åker jag inte dit och hejar, uppenbarligen för jag otur med mig. Anyway, nu håller vi thumbsen SKÖVDE! 

Dagens andra event, som jag kännner lite extra inför; Skövde AIK- IFK Göteborg. Jag menar, häftigare än så blir det inte. Jag är sjukt taggad! Hörde att 150 göteborgare har bokat Harrys. Pappa lär få spänna sig ordentligt som supportervakt. Det gillar han, vi laddar med glass. Tyvärr ska inte Niclas Alexandersson vara med, det suger.

Go Skövde!

RSS 2.0