Helgtipset




This is England- En tänkvärd film om den engelska skinhead-kulturen i början av 80-talet. Något alla borde se. Grymt härlig brittisk engelska också!

Ploblemet med att bara ha en nätverkskabel.

Jag ska bara meddela alla att min bror, xbox-nörden, idag har fått call of duty 4. Detta kommer resultera i att ni kommer hitta mig allt mer sällan här på datorn! Men ring, det är alltid ett säkert kort, det är även det jag föredrar.
Puss!

Återbäring från Västtrafik. dag 2

FUCK! Den intjänade penningen blev inte mer än ca. 20 kr. Idag började de snikna ta betalt igen. Bara att langa fram rabattkortet igen alltså. En ljusglimt är dock att det blir gratis i helgen igen. Fredag kväll till söndag tror jag. I helgen ska det åkas buss, speciellt nattbuss för det är dyrast!! Annars ska jag uppfinna en liten sökare man sätter på mobilen, så man hittar jäkelskapet när den är borta, och köpa upp västtrafik.

Återbäring från Västtrafik. dag 1

Hör och häpna, det är gratis att åka buss! Eller ja, tills vidare i alla fall. Busschaufförerna får inte längre hantera kontanter på bussen, vilket gör att alla stackars satar utan busskort smidigt kan glida med. Jag låtsas att jag är en av dem och slänger fram en hundralapp på den lilla svarta plattan både till och från skolan. Utfallet har vart detsamma båda gångerna, GRATIS! Nöjd som Gunilla vid oförberett prov firar jag med en banana-split och konstaterar att jag idag tjänat cirka 20 kronor. Ganska nice va? Nu är det återbäring, Västtrafik! Snart är de där prishöjningsslantarna återtjänade!

För er som undrar gick Janne Larsson upp exakt 2,0 kg i USA.   


Yes, its true!

image90

Jag blir sjukt frustrerad på folk som man inte vet var man har. Grattis, du har gjort mig jäkligt förvirrad!
(Johanna är bara söt)

Hemma igen!

Jag tror jag just såg en naken man springa upp för trappan i huset mittemot, befinner mig i chocktillstånd. Uh, hemska syn.

Duktig som jag är, låste jag och tog med nyckeln när jag åkte på match imorse. Tre timmar senare stod min kära, nyhemkomna noob-familj utlåsta och huttrade. Vem, jag menar vem glömmer att ta med sig nyckel när man åker på semester?! Jo, familjen Westerberg såklart! Så där fick jag mig ett gott fniss på planen när Peter meddelade det. Känns ändå ganska skönt att de är hemma. Började bli lite enformigt att leva på all-bran, fil och banan i ensamheten. Annars har det vart rätt skönt att köra solo en vecka. Göra allt i mitt eget tempo och slippa massa tjat. Jag känner mig faktiskt en gnutta vuxnare av den här erfarenheten, men den är inte stor. Så det är väl bara att inse, jag behöver dem. Hur jobbiga och enkelspåriga de än är. Lite ångrar jag mig dock att jag inte följde med till Åre när jag kollar igenom bilderna. Strålande solsken på varenda jäkla en! Brors google-bränna är banne mig inte att leka med, han ser ut som en apa. Typ. Frågan är om jag lärt mig något den här veckan. Svaret är, nej inte alls mycket. Bara hur man sätter på diskmaskinen. Men det är alltid något! Jag är nöjd.   

image89


I Got Lost, in the Sounds

image88

GOD NATT, partypeople!

PÅSK


Gårdagen var minst sagt lyckad. Soft-party med vaga tendenser att spåra. Sådant gillar vi! Slänger in några bilder också.


Städning!

Det har tagit mig sisådär tre timmar att dammsuga nästan hela huset, sätta på diskmaskinen och gå ut med soporna. That's it, jag är ett hopplöst resultat av curling-förälders-generationen!


Jag vet inte?

Vad jag vet är att jag inget vet, därmed vet jag en sak mer än alla andra. Ungefär så sade Sokrates, jag förstår precis vad han menar. Det enda jag vet är att jag inte vet något över huvud taget. Hur vet jag att jag inte lärt mig allt fel, hur vet jag att inte skolan är en korrupt enhet endast till för att vilseleda ungdomen? Jag anar att det inte är så, men kan man någonsin vara säker. Jag har heller ingen aning om hur andra tänker eller tycker. Kanske jag har totalt fel uppfattning. Vet du förresten ( eller vet och vet) vad den vanligaste frasen i svenska språket är? Just det; "Jag vet inte". Ganska typiskt va? Sådan där härlig svensk osäkerhet!

image79


Träningsläger = Hälsoresa?

En timme kvar tills lunch, allt är nedpackat (eller snarare nedknökat) och inlastat i bilarna. Träningslägret blev väl inte riktigt vad vi tänkt oss. Vaknade i måndags med snöstorm, vädret har mer eller mindre hållt sig hela veckan! Första träningen genomfördes på leråker samtidigt som vädret erbjöd ansiktspeeling för den som inte skyddade sig. Smidigt va? Sedan gav vi upp, tränade inomhus istället. Det kändes minst sagt befriande, lust-barometern att träna ute i snöorkan var nere på noll. Kanske till och med negativ. Så vi körde lite fys, passade, och hade allmänt mys. Strålande solsken sista dagen dock, och mittfältarna kammade hem totalsegern trots en dålig omgång fotbolsgolf! MF MF MF  
Kvällarna spenderades i Lärken, ett hus som om att få väldigt hm.. spännande doft under veckan. Det spelades spel, åts godis och softades. Mys alltså. Spökade gjorde det också, men det skriver jag inte om för då kommer jag inte kunna sova i natt!
Sammantaget blev det som sagt inte som vi tänkt oss, men tusan vad bra det var ändå !

Ugly Tuesday

Idag var det dagen D, eller snarare dagen F - fultisdag. Det eller att bli äggad, bara att välja. Vi (Nv2a) förlorade nämligen klasskampen snöpligt mot 3a, hela havet stormar med partisk domare. Men hjältar som vi är, tog vi vårat straff och genomförde en hel skoldag i de mest fantasifulla och vackra munderingar man kan tänka sig. Så här såg vi ut! (hoppas det går bra att jag länkar albin?) Nästan hela klassen var faktiskt på, det trodde jag inte. Starkt jobbat! 
Men ingen slår dock min idol Betty, hon är bäst!

image76

Imorgon åker vi till Lund, ha det nice här hemma!
 

Veckans Grej

Inget sensationellt har inträffat, ingen har fått sitt stora genombrott, vecka 10 har vart en ganska medioker vecka. Jag har heller inte hängt med så mycket på nyhetsfronten. Alltså är veckans grej inget speciellt fyndigt eller kul. Det enda jag lyckats komma fram till är Carolas fiasko i andra chansen. Grattis till utmärkelsen veckans grej, och gaska upp dig!  

Kalas!

Så här i melodifestivalen-tider. Här är Bosniens bidrag, ärligt stulen från Lelle.
Jag tippar på top 10 om tävlingen kommer att se ut som den gjort de senaste åren!



Ey yo, lalala osv

Skräll, datorn är trasig! Eller rättare sagt är det tangentbordet som är helt off, en företeelse som gör hela apparaten rätt överflödig. I väntan på reparation används pappas bärbara jobbdator = ingen msn. Det är lite frustrerande, men vid närmare eftertanke är det ganska skönt. Jag föredrar att prata med folk face-to-face istället för över datorn. Fast det är väl rätt sjävklart i och för sig. Dock, jag gillar inte att inte ha msn

Lägger in ett citat av pappa, i skrivande stund" Nu är det skönhetstävling, kulstötning för damer" Han är sjukt mean,

Helgen/veckan har annars varit super. Sleepover hos Mimmi, besök i Skara, av elinO, match, kalas/party är roligheter som hunnits med sedan torsdag. Skulle inte det vara bra va? Jag älskar livet för vad det är, det behöver inte vara så sjukt hajpat hela tiden. Övernattningen hos M var välbehövlig, en sån där random grej man gör en vanlig torsdag. Saker som det borde man göra mycket oftare. Vi gick och köpte godis, moffade godis, fick ont i magen av godis. Fredagsmorgonen förgylldes med att brandlarmet gick på gympan, det var lustigt. Annars studerades fysik, svenska och kemi. Enmansshow, en cellsam historia, avnjöts också. Efter skolan bar det av till metropolen Skara för att hälsa på min kära vän Lelle. Vi åt tacos á la Velida och gick på förfest. ElinO söv över, match på lördag morgon. Vi förlorade dock, 1-0 mot Skoftebyn. De har spelat i tvåan, vi i fyran. Så det var inte så pjåkigt ändå! Det märks att jag börjar tröttna på att skriva va? På kvällen bjöd Hanna upp till kalas och det serverades sju sorters kakor. Nice! Kvällen avslutades i aik-stugan, det var tydligen tjejbrist eller nåt va?
 
Allting kan ju såklart alltid bli bättre, men jag är nöjd. Nu ska jag ha kul och plugga kemi. hejs!

Åldersnoja ?

Ett bra tecken på att tiden går alldelles för fort är åldern på moppepojkarna. Som här om dagen till exempel. Jag var på väg hem i solskenet i mitt dagen-efter-fest-sovit-två-timmars-tillstånd, inte speciellt attraktivt alltså. Trots detta kunde två små moppepojkar inte låta bli att tuta på mig och gasa förbi i på tok för hög hastighet. Självklart blev jag skitglad, och kände mig helt sjukt cool. Liksom, de TUTADE på mig ! Shit. Sedan slog mig tanken, att de som kör moped i år är 15. Vilket överatt till födelseår blir 1993, ajdå. Så här gammal känner jag mig inte, det känns som att det var igår jag gled omkring på min röda-blixten! Stanna tiden tack!


KLASSFEEEEST + veckans grej


I söndags stod det klassfest med stora, feta bokstäver i almanackan. Nv2/3 A stod för kalaset. Himla kul måste jag säga. Detta måste göras igen, nu med lite fler tvåor representerade tack! Jag orkar inte skriva något vidare utförligt om denna dag, alla som var där vet vad som hände, och det räcker gott och väl! För er stackare som inte var där lägger jag upp lite bilder.

                 

Temat var fultisdag ska tilläggas*

RSS 2.0