Tonight I have to leave it!

HejHEjhEJ

Gaaah, snart åker jag! Klockan är två och jag är hur pigg som helst. Dock är energi något som mitt kära sällskap Angie saknar. Hon ligger nämligen och sover i soffan. Jag måste vara ett intressant umgänge. Vill du veta en hemlighet? Jag har inte packat färdigt än. Hu, är jag hopplös eller vad? Allting sker i absolut sista sekund. Aja, det löser sig väl. Det mesta finns i Sverige, finns troligtvis även i Spanien. Hoppas att jag får sitta bredvid någon häftig typ på planet. Reser ju som sagt själv, och lite sjysst resesällskap skulle inte skada. Slipper sitta vid vingen i alla fall. Fick välja plats själv. Lite nice. Jag tror inte att jag minns en enda flygresa då jag sett marken under. Bara en stor, vit vinge och lite moln.

Om ungefär 9 timmar landar jag. Shit jag börjar bli nervös tusan! Kommer inte kunna säga hejdå till brorsan och pappa, Jesper har skrämt upp mig och det är första gången jag flyger ensam. Jag är till på köpet halvsjuk. Fast det känns på något sätt spännnde ändå. Får även träffa MIMMI snart, som jag har saknat henne. Vi komer ha två helt galna veckor, det är jag övertygad om! 



Njut av den beryktade värmeböljan nästa vecka, tänk på mig ibland och lev livet, för det kommer jag göra.

BESITOS!

The guy next door

Jag har fått en ny granne. Sigge heter han, har fyra ben, morrhår och är ungefär 10 cm hög. Den lilla rödhåriga skrämde han något så förskräckligt första dagen att han kröp in under soffan och vågade inte komma ut. Det har blivit något av hans favoritställe skule jag tro. Nu ska jag hälsa på han.

HEJS!

Hjaho!

Vaknade nyss, jag har nästan tappat rösten. Spännande, har alltid undrat hur det skulle vara. När jag var liten fantiserade jag om att skriva på post-it lappar osv. Jag var verkligen ett märkligt litet barn. Hur som helst, igår hade jag kalas för att fira min 18-årsdag. Bekräftelsebehov? Javisst! Men det var en trevlig kväll, mycket trevlig. Tack för allt!




Förresten vaknade jag upp bredvid någon random fuling imorse, Lelle tror jag hon heter. Hon hälsar i alla fall.


NiceNiceNice

Hola!

Innan resan till Spanien ens är genomförd, planeras redan nästa. Vad sägs om Canada en vecka, åka skidor osv, sedan Florida nästa, över jul/nyår? Låter inte det toppen eller, vavava?

 

Guten Morgen!

Uh, vaknade runt halv tolv idag. Det är verkligen inte okej! Har massor att fixa tills på onsdag och till Spanien. Nu måste jag i alla fall göra iordning mig, för Denise kommer vilken sekund som helst. Vi åker nog ned en sväng till stan, måste till banken osv. Annars är det match ikväll, säsongens sista för min del. Lite nice, har tröttnat en del så att säga. Efter hoppas jag på pirr (pizza) med boysen?!



Ha en bra dag!

En Midsommarhelg!

HEY!

Midsommar går att beskriva med ett enda enkelt ord, toppen! Till en början såg det dock inte så lovande ut, och när Rebben ringde på torsdag morgon och meddelade att Mattias var sjuk, att vi kanske åker på fredag istället, var jag nära att strunta i allt. På min födelsedag till på köpet! Helst av allt ville jag bara lägga mig under täcket, sova bort hela helgen och tycka synd om mig själv. Men har man teoriprov, så har man. Efter en kort visit på körskolan för lite repetition, begav jag mig i spöregnet mot vägverket. Halvvägs dit kom jag på att jag inte hade en aning om vart det låg, bara på ett ungefär. Så där stod jag, dyngesur och utan mobil. Bara att börja leta alltså. Efter en stund hittade jag, omöjligt att missa, och självklart att jag sett det förut, hängde skylten där. VÄGVERKET. Nice! Finaste fotot blev det också, får man göra om?! Hur som helst klarade jag provet galant, 62 av 65 på några dagars läsning. Det du, det om något är jag nöjd med. Efter lunch ringde Rebben igen och sade att de snart skulle komma. Jäklar, då blev det fart på Elin Westerberg ska jag säga er! Hade knappt packat någonting, så ned med massa random grejer i väskan och hoppas på det bästa. Sedan bar det iväg.

Shit, nu inser jag vad långt inlägg det kommer att bli om jag fortsätter beskriva varje liten händelse i detalj. Därför följer nu en kort liten sammanfattning.

När partyåket väl var nere, välkomnades vi av en härlig regnskur. Så vi hade inte myckat annat att göra än att åka till Smögen och fika. Mycket mysigt, sedan kom vår kära lilla Carri som virrat bort sig på bryggan. Världen är för stor för henne. Tillsammans gick vi och hälsade på Herman i charken, kul sommarjobb. När alla aktiviteter som går att göra en regning eftermiddag i Kungshamn/Smögen var genomförda, åkte vi till campingen där Rebban & Mattias skulle tillbringa natten. Där var det inte heller mycket liv, så förfestade lite i bilen på och skrattade åt en dansk familj som försökte sätta upp sina tält. Vill man inte ha hjälp när den erbjuds, då får man skylla sig själv! Senare åkte vi in till Kungshamn för att fortsätta förfestandet. Dock var vi inte längre välkomna hos skarafolket, så vi käkade födelsedagsmiddag på Kanske, något som förmodligen var mycket trevligare. Eftersom kvällen ännu var ung, och Baden inte blir kul än på ett tag, tog vi oss en liten promenad och hamnade ändå hos några skarafolk. Märkligt! Sedan gick vi ned till Baden, taggade till tusen (typ) och träffade Lelle och hennes gäng. Det var en sjuk kväll, minst sagt. Surt att inte Rebben kom in bara, jälla åldersgränser! Natten tillbringades i camp-skara.


En Reb och en MatteK

En Herman i charken

Suckers!

Otroligt daze bild, men här är vi!

Om torsdagen var sjuk, var det inget mot själva midsommarafton. Vid lunch mötte jag upp Rebben och Mattias, och så åkte vi in till Smögen för att kika lite. Det var en fin förmiddag, solen sken från en relativt klar himmel och gårdagens regn verkade fjärran. Jag åt världens största räkmacka, nu menar jag verkligen världens största, och var lycklig. När vi var färdiga med Smögen, åkte vi till Bohus-Malmön för Midsommarfirande hos Tingdahl och hans kompisar. Det var även där vi skule sova sedan. Vi grillade och lyssnade på dålig sommarmusik. Även detta var en väldigt fin kväll. Senare tog vi färjan/bussen in till Kungshamn för att även idag gå till Baden och förfesta med skarafolk. Idag var vi välkomna! Smarta som vi var, fixade vi stämplar tidigt så vi slapp köa i en oändlighet. Som jag sade, Baden var galet! Kaos, och hur mycket folk som helst, alltså var det superkul. Träffade lite oväntat bland annat Emma och Sofia, och bäst av allt, Rebben kom in. Tänk vad lite tuschpenna och kajal kan göra va?!

Följande dag, midsommardagen, var riktigt skön. Vi sov ut lääänge, gick ned till hamnen och blev bjudna på ännu en midsommarmiddag.

Så förbannat fint!

Det blev visst lite längre än en kort sammanfattning,
Hoppas ni hade en toppenmidsommar ni också
PUSS


Min hundrade ursäkt (typ)

Jäklar, nu var det längesedan sist! Ibland är det svårt att motivera sig att skriva, så är det bara. Hoppas att jag är back in business, jag är laddad!




egoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoegoego

Jag vet, men jag har ju faktiskt hunnit fylla år under mitt lilla uppehåll!

PUSS

Inför Skolavslutningen.

Ey!

Nu är allting klart, eller näst intill i alla fall, klänningen är kirrad och presenterna inslagna Det enda som återstår är att knyta band i rosorna och skriva kort. Studenten har kommit att bli ganska hypad nu på senaste. Presenter hit och dit, sprit och tårar. Men jag gillar det, ibland ska man inte göra som man borde. Ibland är det bäst så. Synd att man går i tvåan dårå, men jag har i alla fall något att se fram emot. Nästa år lär bli grymt!

Var på brorsans skolavslutning idag, och tro det eller ej, men han var inte iklädd mjukisbyxor. Grabben börjar bli stor, börjar gymnasiet nästa år. Hur som helst, när jag stod där i kyrkan kom jag att minnas min enga skolavslutning i tian. Det var en bra kväll, vi rökte cigarr och kände oss sådär busigt vuxna. Men shit, så mycket jag lipade den sommardagen, har jag nog aldrig gjort. Mina tårkörtlar arbetade arbetade outtröttligt i timmar. Inte för att jag gillade min klass så himla mycket, eller för att jag trivdes så superbra på Helena. Utan det var mer vetskapen om att nu kommer jag aldrig att få vara med om det här igen, saker kommer aldrig att bli som de var. Avslut är något av det absolut jobbigaste som finns. Imorgon kommer bli en tuff dag, borde skaffat mig en vattenfast maskara.

Imorgon åker även Mimmi till Spanien, eller ja, tidigt på lördag. Det är första gången vi är ifrån varandra under längre period än en vecka någonsin. Alltså sedan den där höstdagen 2006 när det enda jag visste var att Mimmi var tjejen med orange lockigt hår som Vinky sagt var snäll. Henne skulle jag hålla mig till. Sagt och gjort! Nu kommer vi inte att ses på hela två veckor. Men äh, lite saknad har väl ingen dött av? Jag tror att det bara är nyttigt. 

 
En fin sommartradition?!


Onsdag

Hey!

Dålig uppdatering såhär i skolavslutningstider. Den enkla förklaringen är att det helt enkelt finns så mycket bättre saker att göra än att sitta hemma vid datorn.

Imorgon är det dags för halkkörning, vilket innebär att jag måste vara up and going redan klockan 06.00. Perfekt start på en ledig dag. Därför blir detta slutet på ett av mina tråkigaste inlägg hittills.

Ha det bra allihopa, God Natt!


Fredag, lördag, söndag.

En hel helg med massor av händelser har förflutit och jag har inte uppdaterat någonting. Eftersom jag inte har något annat för mig just nu, kan jag lika gärna dra en liten recap.

Fredag:
Tidigt på fredagen, innan den ens var två timmar, väcktes jag av en Jesper som sade: Hej, ska du med på promenad? Fuck no, svarade jag, jag sover. Men jag kan komma ut och säga hej. 10 min. Harder ringer, Hej, vi kommer om två minuter, vi är vid Västerhöjd. Skynda er sade jag, vi springer. Efter ytterligare 10 minuter kommer John cyklandeoch ber mig hämta papper, Jesper är full och har ramlat på cykeln. Stackarn var helt uppskrapad och jätteledsen. Fast det hindrade oss inte från att tycka att hela situationen var vansinnigt rolig. I alla fall för två så vita som John och jag denna kväll. Vi följde Jeppzor hem, och Harder syntes aldrig till.  

Efter ett par timmars sömn, träffade jag Lelle, Stina och Rebecka på Flämslätt. Det är nästan pinsamt hur lite vi ses nu för tiden, Lelle och jag alltså. Förr var det nästan varje helg, nu knappt en gång i månaden. Men jag antar att tvåan har varit tuff, mycket skola, mycket fotboll osv. I sommar ska det bli bättring, det lovar jag. Hur som helst var det en riktigt skön för-och eftermiddag. Vi solade, åt glass och badade. Precis som man ska en underbar dag som denna. När Skara-borna kände sig lagom bruna och började planera att åka hemåt, kom Sara (kusin). Jag tackade hövligt nej till utgång, och gick tillsammans med kusinen och hennes vän till sommarstugan som ligger en bit bort. Där var det full rulle och fikat var redan framdukat. Farmor är på tok för snäll! Efter en stund plingade min telefon och det visade sig vara Mimz som meddelade att hon och Oliver var på väg åt våra trakter. Självklart bjöd jag in dem på bullar och ett dopp i flämsjön, och de kunde inte motstå detta ödmjuka erbjudande. Så efter en tids irrande i skogarna, hittade stadsbarnen till slut fram. Vi badade och fantiserade om sjömonster och mycket små fiskar, fikade lite till och glassade i solen. Sedan kom smart-headen på att de skulle vara hemma om 35 min, så de for iväg i en väldig fart. Lite senare även jag när jag insåg vad klockan var.

På kvällen bjöds det till grillmys hos Maria, den tjejen kan laga mat säger jag bara! En annan sak hon är grym på är att fota, så Mimz, Rebben & jag var överlyckliga och poserade hela kvällen. Resultat följer lite längre ned. Efter en mysig kväll med för mycket mat, skvaller och skratt, blev vi hämtade av Herman och begav oss till Örlen för korvgrillning och nattdopp med ltie naturare. Mycket trevligt, men kallt!


Mimmi och jag poserar som aldrig förr!

Fina hosten Maria, och en galen Mimmmi!

Hon är SNIGG!

Puss på oss va?!

naked?! moahahha

Lördag:
Lördagen får väl bli stora flashar-dagen. Inte nog med att jag försov mig och rusade ned i köket halvt påklädd och möttes av en generad brorsas kompis, utan självklart ska det minimala tygstycket till bikini flyga av i simsjön också! Fast äh, vad tusan det bjuder jag på. Kul för er som såg, det lär ju inte hända igen.. hoppas jag. Jaja, om du inte är dum, har du nog förstått vad jag gjort första halvan under dagen. Andra halvan spenderades hos Sjöstrandarna och tillägnades EM. Mimmi och Carro förstår sig inte riktigt på det fina i sporten, därför blev det jag och grabbsen på övervånngen. Testosteron, alkohol och diverse styrkemätningar alltså. När jag fått nog av dette, mötte Rebben och jag, Mattias, gick till Vardar, hem till Mattias och vidare till ekonom-klassfest. Där kände vi oss aningen malplacerade och drog istället ned till stan. In på Voda, ut från Voda och sedan stå och snacka lite utanför var väl ungefär det som hanns med. Eftersom någon jäkel än en gång har punkat in cykel, fick jag skjuts hem av en mycket snäll Palle. Tusen tack!

Söndag:
Mamma och jag vaknade med en stor, skolavslutning/student-panik. Därför åkte vi ned till stan och lugnade våra nerver med diverse inköp. Inget bad på förmiddagen alltså, men på kvällen då blev det annat! Lite halvt random bestämde Mimmi och jag oss för att  åke till Göteborg och träffa Carro och bada. Så runt två-snåret satt vi på ett tåg på väg mot Sveriges framsida. Vi planerade Spanien-resan och konstaterade att livet är underbart. Väl framme, drog vi en snabbis på H&M, en bikini införskaffades, och sedan satte vi oss på en spårvagn mot saltholmen. Vilket fantastiskt ställe säger jag bara, helt galet vad vackert det var. Synd att vi bara kunde vara där i en halvtimme, jag hade lätt kunnat spendera hela mitt liv där. Definitivt ett resmål som kommmer upplevas mer av i sommar. Efter årets första dopp i havet, som förvånandsvärt nog var ganska behagligt, begav vi oss samma väg hemåt igen. Och ja, här sitter jag nu och nu kallar sängen, så GOD NATT.


En Carri och en Elin påväg mot havet!


Blogg-krångel!

Har inte kunnat skriva på ett par dagar, men jag antar att alla överlevt utan några större men?


Om jag hade en modeblogg..

Om jag hade en modeblogg, skulle den antagligen se ut ungefär såhär;



Hej kära läsare för att jag är sen med dagens outfit, men det är ju bara såååå bra vädet ute asså :D Man orkar inte sitta vid datan liksom, man vil ju bli brun och sola.


Haha förlåt för minen och de tjocka benen :P


Dagens outfit
-Klänning 299 kr, något på C
-
Sjal Okänt pris, hippt märke

Så, nu får ni ha en underbar dag mina gullungar, nu ska jag ner och fika, Puss :):):) :D:D



Shit vilken tur att jag inte har det va? Eller förresten, jag kanske har talang....

Vad är kulturdag en dag som denna?!

Hey!

Minns du den där helvetes-veckan jag berättade om? Nu är den över och det är en fantastisk känsla, för sju dagar sedan kändes allt totalt hopplöst. Nu klarar jag vad som helst.. typ.

Torsdagen den 5 juni går nog inte till historien som den bästa kulturdagen någonsin. Inte i mina ögon i alla fall. Kan bero på att jag bara var där i en timma för att äntligen få uppleva lite spårning av treorna. När alla var samlade på skolgården för fotografering, rusar ett gäng testosteron-stinna killar fram och börjar mosa vattenballonger. Först trodde vi att det var IT eller någon annan randomskola. Men det visade sig vara idrott, något som bara gör det hela ännu roligare. Mer sådant, treor!

Morgonen var ju som sagt strålande, och programmet för dagen såg lovande ut. På något vänster hamnade vi sedan på stan, för att aldrig riktigt gå tillbaks till skolan igen. Mimmi  jag åkte hem och fikade istället, sedan cyklade vi ner till Karstorp. Solen skiner från en klarblå himmel, det är inte för varmt utan det fläktar lite skönt, du trallar på sommaren är kort. Livet känns underbart helt enkelt när du susar nedför Karstorpsbacken, och vad tror du inte händer då?! Jo, på något sätt fastnar väskan i hjulet och cykeln tvärnitar. Jag flyger över styret och cykeln landar med ett brak mitt framför mig. Shit tänker jag, vad random. Sedan märker jag att där jag tidigare hade ett ärr på knät, nu ännu en gång är ett fett, blödande sår. Blodet bara rinner nedför benet och Mimmi vet inte vad hon ska göra. Som tur är går ett par förbi och jag får låna lite vatten att göra rent såret med. Vi bestämmer oss för att låtsas som att inget har hänt, men svårt att missa liksom, och traskar på darrande ben till beachvolleyboll-planerna där alla grabbs är. Såklart går myteriet inte hem och man får dra historien ett antal gånger. Dock ter sig min lilla incident minimal jämfört med Dennys. Sytt ögonbryn osv är bra mycket brutalare! Så här i efterhand har jag kommit på att jag aldrig i mitt snart 18-åriga liv har ramlat så med cykeln, det var en sådan hjälplös känsla på något sätt, men ändå häftig. Ännu en upplevelse att lägga till samlingen, och man kever ju för upplevelser, inte sant? Tur att det gick bra annars i alla fall.

När såret var färdigdiskuterat och färdigrengjort, kunde jag inte motstå att hoppa in som stand-in och teama med Jonatan, allt för att impa. Uträknade från början, en tjej och en orienterare liksom, gick vi direkt in och hotade macho-killarna. Andra matchen vann vi, och i jumbofinalen bjöd vi även där upp till motstånd, men förlorade lite oturligt. Men nästa gång, då jäklar, då ska vi vinna! Hur som helst var det sjukt kul, och även ett bra sätt att sola på. Ha! Efter ett par rktigt svettiga matcher kunde man äntligen bada. Grymt skönt vatten, när man vant sig dvs. I år har jag blivit största badkrukan.     

En liten bildserie;


Beachvolleyboll ja!

Brutalt?

Efter en hård förlust..

Blekfis, men ska man bli brunmåste man sola!

Team-mate Jonatan.

Häftigaste killen i stan, loh


På kvällen spelade aik, och självklart var man där och supporta med Vinky. Börjar bli en trevlig liten tradition nu. Inför en förvånandsvärt liten publik, men tanke på det perfekta vädret, förlorade de dock lite snöpligt med 1-0.

Nu måste jag sova, för imorgon väntas Lelle, Skara och Flämsjön!

Onsdag, solsken & beep-test

En dag för sent.

Det var en bra onsdag, riktigt bra. Endast för att vara rebellisk cyklade jag till skolan prick åtta. Spännande! Fick tillbaks spanskan, mvg på allt utom speaking, Jag är nöjd. På håltimman var det egentligen tänkt att vi skulle åka och bada, men eftersom Jonas givit vika, hade vi inget fordon. Åkte hem till Mimmi istället och spenderade en mysig förmiddag i solskenet och tog igen ett antal nätters sömn. Sedan var det dax för mitt allra första (och kanske enda) beep-test. Inte direkt ultimata förutsättningar för en topprestation, 30 grader varmt och tung målarfärgsånga som förgiftade den redan syrefattiga luften. Men det gick tusan bra ändå, klarade 11.5. Det var något av det bästa Kero varit med om, vilket innebar mycket hög kondition. Sedan trodde vi såklart att vi skulle slippa resten av gympan som var kick-boxning, men icke! Dock myttade vi lite och gick ut och "letade" efter en banan. Tyvärr missade var det bara uppvärmningen som missades, och eftersom alla redan delat in sig i par, fick jag vara med världens starkaste Erik. Shit, så rädd har jag nog inte varit i hela mitt liv. Ett snedslag och jag hade däckat dirr.

På kvällen var det match, motstånder var Hörnebo. Ingen var speciellt laddad innan matchen och ärligt talat trodde jag vi skulle torska stort. Det ät inte klokt vad fel jag hade, för efter matchen stod vi som segrare med 4-0. Ett mål och en framspelning av moi, Kändes skönt, nu börjar det äntligen bli kul igen.


En förmiddag i gröngräset och mina skor.


Mimmi är faen bra!

Till John!

Det här inlägget tillägnar jag John, som jag tillsammans kommer att faila i gympan med. Dessutom ville han bli omnämnd, så varför inte en bildserie?


Första intrycket är kanske inte alltid det bästa...eller jo!


Vi tyckta att vi var sjukt coola som gick natur och anordnade speciella, överambitiösa så kallade naturkvällar.


Sommaren kommer och john finner andra intressen, exempelvis gitarren.


..och plåster, skolavslutning afaik!


På höstterminen finner han ännu en hobby, golfkvällar etc..


Varje tisdag den sextonde kommer du se oss i dessa byxor...

Nu är det slut på bilder, därmed detta inlägg.

God natt!

Tävling!

Hur länge kommer Elin sitta uppe och skriva inlämning i natt?

Närmast vinner en kram och en dumle!

Tisdag!

Hey!

Till att börja med måste jag bara ta och be om ursäkt för gårdagens smått självgoda inlägg. Det är bara det att jag är så otroligt förväntansfull inför sommaren som kommer. Om jag säger att den senaste terminen har varit sjuk, är det i underkant. Dessutom är det ju trots allt mitt sista riktiga sommarlov!

Annars har det hittills varit väl spenderade 21 timmar. Skolan var nice, vädret är nice, träningen var nice osv. Håvade in ett skönt mvg i engelska b, resten har vi inte fått reda på än. Hoppas på något liknande i alla fall. Såg på någon mystisk fransk film på både svenskan och engelskan, vilket var som upplagt för lite skönhetssömn och tyskaskrivande. Just det, jag slapp göra tyskaprovet också, det gynnar. Något som däremot inte gynnar är gympainlämningarna. De kan ju ta sig någonstans.. Jag vill vara med och spåra ikväll, jag vill bada på håltimman imorgon, men icke! Fuck, ibland suger det att sakna tidsuppfattning. Hur som helst, om jag ska få något gjort , är det bäst jag börjar nu. Slänger in en bild på något jag hoppas hintar om de kommande tolv veckorna.

Ha en fortsatt bra dag förresten!


Count-down

Nu är det: 

  • 11 dagar tills skolavslutningen
  • 16 dagar tills födelsedagen
  • 25 dagar tills Spanien

Självklart är hen hel del andra roliga events inplanerade, men de är ännu inte tidsbestämda. Dessutom får man väl se de ovannämnda som lite större höjdpunkter. Hur som helst är jag säker på att det kommer att bli en toppensommar!


Live from NaturrutaN

Yo!

Just nu sitter jag i datasalen och chillar med min kära Mimmi. Jag har inte träffat henne på hela helgen, därför är det extra kul, vi har inte ens hunnit bli arga på varandra idag. Helt ofattbart! Skämt åsido, vi försöker komma på vad vi ska göra för projektarbete. TEND, försöka få fler att söka natur typ, eller en bok om kärlek med Elin Hammenfors & Ester. Gaah, vi måste bestämma oss idag. Annars har jag sovmorgon tills klockan tre idag, vilket alltså innebär att jag inte ens har börjat än. Muntligt prov i spanska, sedan är dagens enda ansträngning över. Jag ska prata om resan till Spanien i sommar, vi får väl hoppas att det går bra.

Lite kul bilder som finns på skolans datorer;


Claes, sjukt kul!


Spiderman ofc


En ung och oskyldigt gullig Erki, moaha!


Sweet, halva nv1a.

Kul att se att en hel del har hänt på närmare två år.
Ha en bra dag i solskenet!

En söndag i solskenet.

Hej alla kräftor!

För det är det jag antar att majoriteten av er är efter en helg i solskenet. Vi svenskar har en tendens att "glömma" smörja in oss och hoppas på att bli bruna ändå. Jag tillhör en av dem, dock är mitt pigment så bra att det röda redan har lagt sig. Det är skönt.

Idag har varit en dag helt befriad från socialt umgänge, eftersom jag bestämde mig för att spendera dagen med någon jag inte brukar umgås med, nämligen min kära mor. Vi begav oss till den fantastiska sommarstaden Hjo, tittade på båtarna, köpte glass, solade och köpte såklart även fisk. En väldigt mysig förmiddag med andra ord. Hemma igen märkte jag till min förskräckelse att hela baksidan låg i skugga. Så jag snyltade på grannarnas gästvänlighet och lade mig hos dem och solade en stund fram tills Sverigematchen började. Såg första halvleken, sedan åkte vi ut till sommarstugan för att jag skulle få köra lite och förhoppningsvis skulle pappa få genomlida årets första dopp. När vi kom fram möttes vi av en trevlig överraskning, farmor och farfar var där, och fikat var framdukat. Perfekt alltså. Mätta och belåtna fullföljde vi vårt uppdrag. Till och med jag, dock var det inte årets första, men absolut sköaste. Det var redan runt 22 grader i vattnet, det bådar gott för resten av sommaren!


Jag vill också ha en båt!


En ganska rolig bild, det ser inte alls ut som jag, men anyway.


Haha, jag vet inte om jag får lägga ut den här bilden. Men det lär vi väl märka!


Fejnt fan!

JUNI afaik

Jag vill bara uppmärksamma alla att nu har det varit sommar i exakt 2 timmar och 24 minuter. Ska vi fira?!

Jacuzzi, grillkväll & blåbärspaj!

Olá!

Det har blivit väldigt mycket tjat om vädret här på senaste, jag antar att de flesta är ganska trötta på detta samtalsämne vid det här laget, men jag måste bara säga det en gång för alla; Det är galet! Jag vet inte vad vi gjort för att förtjäna det, kört lite väl mycket bil kanske, underbart är det i alla fall.

Sådan sommarkänsla jag haft idag har jag inte känt på flera år, inte ens den fantastiska sommaren -06. Större delen av dagen spenderades i Angies jacuzzi. Hur härligt som helst, varmt, rent vatten och bubblor, det hittar du inte i Simsjön va?! Sommarens favorit-häng, utan tvivel. Synd bara att vi åker bort olika veckor så vi inte kommer ses på nästan hela sommaren. Men äh vafaen, man kan ju alltid våldsgästa. Annars, när vi inte glassade i poolen, stekte vi på taket. Uh, det märks att vi är oerfarna när det kommer till svensk försommarsol, för jäklar vad jag brände mig. Trodde jag i alla fall, men nu ikväll var det inte alls lika farligt.

Efter en hel för- och eftermiddag i solen kände jag att det var dags att dra mig hemmåt för en tupplur innan kvällens bravader. Men fick man ens en liten blund eller? Skulle inte tro det va, grillning hos grannarna var det som gällde, och det är inget man tackar nej till. Det var trevligt, vi kollade på handboll, rökte vattenpipa och pratade om Claesan&Gunilla. Vid nio-snåret begav jag mig på cykel mot Kvantum. Där skulle nämligen en liten pygmé vid namn Vickan mötas upp. Hon var söt hela hon, röd och fin. Vi köpte smör, annanas och vattenmelon, åkte hem till henne och hade picknick. Av smöret gjorde vi en perfekt blåbärspaj, värdig fikamannen himself. Sällskapade av lillasyrran, som förövrigt är större än sin storasyster, slog vi oss ned på baksidan och njöt av sommarkvällen. När klockan sakta närmade sig midnatt, bestämde vi oss för att åka nedåt stan och hålla koll på Rebben. Sunkiga och härliga minglade vi runt bland propert uppklätt folk och kände oss aningen malplacerade. Rebben skötte sig och vi kände oss säkra att överlämna henne i Mattias våld.
 
Nu återstår endast en event av dagen, läsa lite körkortsteori. Man får ju ta alla tillfällen som ges nu för tiden.


Sommarens inneställe nr.1


En fin liten sommarpicknick!

God Natt!

RSS 2.0