HaloooooO

Okej , jag kanske inte skriver om det mest intressanta. Jag skriver inte heller om mode, och har verkligen inte dagens outfit. Det är inget projekt jag planerar att starta heller, men men vet ju aldrig. Ibland måste man prova på något nytt. Ta mig för den jag är!

Idag har jag;

- Haft spanskaprov- Great! (ironi)
-Vart i skolan för övrigt , dock ingen biologi. Skräll att Posse är sjuk! Försökt lära mig spela blockwars osv..
-Uppgraderat miniräknaren till GOLD edition. Hoho, the elinzzz have done it again. Släng er i väggen Claes, övriga lärare & Johanna Riad!
-Besökt sjuklingen Mimmi, krya på dig för tusan!
-Spinnat med fotbollen, it feels good ;) haha


 
HEJS!

 


En helt vanlig måndag

Detta har vart en måndag som precis alla andra. Det vill säga bra, inget utöver det vanliga, utan bara plain bra. Pallade mig ut cirka 06.30, tog bussen till skolan för att gå på ännu en ovärd FyB lab med Tomas. Ungefär halva klassen var representerad. Dock trevligt att undersöka ultraljud och stående vågor med Berglund. Dagen fortlöpte med Matte, god lunch och en gigantiskt håltimma som spenderades i datasalen, med M & med allas våran claes. Utvecklingsamtal typ. På spanskan kom jag på att om det är prov på onsdag innebär det att det är prov på ONSDAG! Nu på onsdag alltså, det ger mig cirka en dag kvar att plugga. (här kommer det igen, min tidsuppfattning är obefintlig) Tänkte att nu jäklar ska jag hem och plugga, så jag skyndade mig mot bussen. På vägen sprangs jens och erik på, och jens hygglot erbjöd sig att skjutsa mig tpå sin något invalida cykel så jag skulle hinna. Dock var bussen försenad, så det var lugnt. Men trevligt ändå. Väl hemma orkade jag inte plocka upp böckerna,  "umgicks" med min asociala bror istellet. Vilket innebär att se på när han spelar Halo, som han för övrigt gör konstant nu för tiden. Sedan så jäklar, då tog jag mig i kragen och nu kan jag glosorna i alla fall. Bra! Imorgon blire grammatik och uppsats, un historia de amor. Hoho, spännande! 
CIAO!


Gul bil? Grön bil? Röd bil? Blå bil?

image51
















Idag såg jag en fin bil :)
Tänk att glida runt i en sådan skönhet va!

VECKANS GREJ - i alla fall enligt mig

Veckans grej- händelsen/företeelsen/personen det har snackats mest om under veckan. I min närmaste omgivning ska tilläggas, annars skulle det bli ett jäkla slit.

Denna första vecka har det varit förvånandsvärt jämt. Björn Gustavsson , alla tjejers favorit babyface vs. SkvallerS , skövdes motsvarighet till gossipgirl. Till slut drog dock allas vår nalleBjörn Gustavsson priset, kolla bara på bilddagboken så får du se! Så många bilder på samma person läggs sällan ut, knappt så många citat av densamme heller. Melodifestivalen har tagit honom till nya höjder, för varje vecka som går blir han bara populärare. Beror det på hans utseende eller på hans humor? Varje lördag klockan åtta bänkar sig i alla fall majoriteten av Sveriges kvinnliga befolkning framför dumburken för att, om än bara några minuter, få njuta av hans oskyldigt gosiga uppsyn. Han väcker modesinstinkten till liv och får alla flickhjärtan att bulta lite snabbare, lite hårdade. Blicken blir glasartad, du ler lite inombords, kinderna skiftar i rött, du kan inte ta ögonen från den blonde spjuvern med det bedårande leendet på skärmen, du har drabbats av Björn Gustavsson. Å andra sidan är han förjäkla rolig! Jag menar vem skrattar inte åt hans rätt absurda humor och klockrena sketcher? Inte så många skulle jag gissa. Allt han gör känns så äkta, så genomtänkt. Framgångsrecept ? Lite töntig, väldigt söt och en jäkla överdos av humor. Han den där Björn verkar vara en bra kille, och jag tror vi kommer höra ännu mer om honom framöver.


Auf dem Bahn?

På spåret är överskattat, men eftersom finalen snudd på är pappas motsvarighet till julafton, får inget annat gå. Väskpappa = Bagdad. Det är drag i studion, grått på läktarn. Är hemma och bara tar det lugnt idag, skönt. Första träningsmatchen imorgon, känns sådär. Mina knän verkar ha givit upp för längesedan. Men fotboll är kul , därför skiter jag it' ! Afrodans på gympan idag, fullständigt flummigt och grymt kul!  Spååååra elin ! Kero var kul att se på, hylla himlen, Kasta gräs !! fniss
Ta det lugnt i stormen Sverige ! 


I'm ba-ack!

Nu har jag varit grymt ineffektiv (igen!?) ett tag. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det, och jag lovar på bättring. Nu ska det bli andra bullar! Bara jag kommer på något att skriva om. Idag hade jag inte tänkt att skriva om något speciellt, bara framföra min ursäkt. Eller jo, jag ska skriva en rad om Caroline Birgersson, allas vår Zuperzwan! Hon är en urgullig tjej, fin i lugg är hon också. Här är ett kort på skönheten.


puss!


Starkast

image47










Min nya idol, Romeo. Världens starkaste, indiske dvärg. (den lille alltså) Han visar att ingenting är omöjligt så länge man tror på sig själv. Sjuuuuukt impad!

Vinter, Winter, Invierno osv..

image37
Tänk att vakna upp imorgon och det såg ut såhär.
Dock är det rätt otroligt eftersom det är kväll , men ändå!
Något sådant vore trevligt.
Jag vill åka skidor nu,
abstinensen börjar bli påtaglig

Alla hjärtans dag

Svensk som jag är, och alltid behöver en anledning att göra något, vill jag idag passa på att uppmärksamma alla mina vänner, släkt och familj. Ni är galet bra! Utan er ingen Elin, så är det bara. Sedan vill jag också sända en hälsning till alla er andra jag inte känner, ni gör säkert världen till en grymt mycket bättre plats ni också! puss på er!




Västtrafik my ass

Jag hann, jag hann med bussen från världens ände. Det var på håret och det måste sannerligen vart en underhållande syn. Flåsandes stiger man på bussen och hoppas innerligt att slippa betala vuxenbiljett. Mössan ned över ögonen, mjukare, osäkrare tonläge. " Vad kostar en ungdom till Skövde?"  det funkar alltid. "Vilket år är du född?"  fuck  "eeh 91"(noooo, 92 är det ju!!!) "Jaha, då blir det 62,50 då"  Bara att slänga upp 100-lappen, och på frågan om jag har växel myttar jag och svarar med ett leende nej. Ha, hämnden är ljuv. Allt är bra igen. 

I världens ände

Ko-koncentrationen är skyhög, några hundra meter bort mumsar med  all säkerhet en elak man semlor i sitt mjölkfyllda badkar, Adam Tensta är kung. Javisst, det är i metropolernas metropol Skara jag befinner mig. Närmare bestämt hos min vän Lelle. 

Hon var nog mest söt,

 

Köp mera, spendera så mycket som du kan

Alla 18-års dagar har gått hårt åt min plånbok. Har hm, tvåsiffrigt på kontot. Därför skulle det vara super om någon vill köpa ett par Acne ellr Kuyichi jeans. Kompispris såklart, hör av dig !

    

Build me up buttercup

God morgon världen, hur vore det inte med lite snö? Jag vill åka skidor, skridskor, pulka, bygga snögubbar, ha snöbollskrig. Snälla, det är ju trots allt sportlov!

Snart bär det nog av till stan skulle jag tro. Är i sjukt behov av massa, men min ekonomi tillåter inga större utgifter just nu. Tar mig nog en sväng förbi Mimmi också, måste låna miniräknare?! Glömde min baby i skolan, sedan måste jag ju säga hej då också. De åker till Madrid idag, lite avis är jag allt. Ha det bra tjejer, i will miss you!

Ikväll ska jag på sleepover-party hos Lelle, mys.

Hjärnsläpp?




Klyftig kille den där Bikey. Övertid i semifinalen, du leder med 1-0, lagkaptenen är skadad och ska bäras av planen. Vad gör du? Jo,  hoppar på en bårbärare såklart! Vad annars?

Sova, Melodifestivalen & lite Titanic

Igår natt skrev jag bästa inlägget, helt klockrent. Men när jag skulle lägga ut det laggade sidan och allt försvann, putsväck! Därför kommer en liten recap på gårdagen.

Efter att ha snyltat färdigt på familjen Nilssons gästvänlighet och skafferi, spenderades hela förmiddagen slaggandes i soffan med de hysteriskt patriotiska skidkommentatorerna som enda sällskap. Ingen bra dag Sverige, bättring! Som vanligt efter några timmar i ensamhet känner jag mig hopplöst tråkig och rastlös. Därför hoppade jag in i duschen för att få bort lite lila inför kvällens händelser. Den mest frustrerande stunden på dagen är den när man står framför garderoben och inser att inga kläder längre passar efter det förödande frisörbesöket. Suck! Sedan bar det av till Rebbens flotta, übermoderna hem för årets bästa- melodifestivalen! Vi bänkade oss förväntansfulla framför tvapparaten i sällskap av rebbens man Mattias och Igor. Redan inledningen visade vad som komma skall- f i a s k o ! Hela programmet var ett enda långt gubbskämt. Och Christer Sjögren, I love Europe, yeah right! Någon måste skämta med mig. Dessutom tycker jag att killarna som kom sexa och sjua var bra. Kvällens enda svagt lysande ljuspunkt i ett hav av mörker var ändå Björn Gustavsson, kul kille det där! Christian Luuk duger också, kanske lite. Sega som vanligt kom Carro och Johanna när programmet redan var slut , och Mimmi & Hanna ännu senare. Vi bestämde oss för att dissa den coola ekonomifesten, och siktade in oss på en mysig dazar-kväll. Kolla in kissie på youtube, hon bjöd på många skratt. Titanic rullade i bakgrunden. Tråkiga elin bestämde sig, grundat på många skäl, till att hon inte orkade med kvällens nästa aktivitet- utgång. Istället blev det gaspedalen i bått, basen på max och markoolios-superduper-hits dunkande ur högtalarna. Jag älskar att åka bil med pappa, haha. När jag kom hem tittade jag klart på Titanic. Mer deprimerande film får man leta efter, får jämt en sådan där konstigt sorglig känsla i magen när jag sett den. Ändå, så otroligt underbart fin! Den ger mig perspektiv på saker. Tänka sig , ibland är allt som behövs en film! 

  Rebben är SNYGG i lugg!

Så, det var pretty much allt. Nu ska jag ut och springa eftersom det tydligen inte är någon träning ikväll. Ha en bra dag gott folk!         

Work like you don't need the money, Love like you never been hurt, Dance like nobody is watching


Silly elin, alldelles för impulsiv och gör aldrig som det är sagt - That's me! Yeye, it can only get better. Helnice kväll igår ändå. Trevligt sällskap, dans & chill, vad mer kan man önska? Det duger för mig i alla fall. Puss på er ! 


      


ikväll börjar melodifestivalen också , pepp ! 

I'm a fucking purple-head !

Passa er,  just nu ser jag ut som en mutation av Cher/powerpuffpingla/pantertant ! Det är banne mig inget att leka med, fagert är det inte heller, rent utsagt förskräckligt skulle jag vilja säga. Men så tänker jag, (citerar min tyska granne christine) äh vafaaaaen! Du lever bara en gång, och nu har du lärt mig något nytt. Ställ ALDRIG upp som hårmodell igen elin , och du passar inte i lila ! Dessutom ska det bli brunt igen på torsdag, alltså 6 dagar med lila hår. Det kan jag leva med, 0,02% av mitt liv, om jag blir åttio. Känns helt okej om man ser det så, jag bjuder på't den här veckan!
   

image32

give love

Om det är någon stackars sate som läser min blogg, skriv en kommentar vettja!

Elin O , är hon lös ?

Spekulationer, teorier och skvaller har cirkulerat västerhöjd de senaste veckorna. Speciellt bland ettorna, de tycker hon är snygg, men har hört att hon är så jäkla lös. Föremålet för allas uppmärksamhet är såklart Elin O, för hon är löööööös, har de hört. Detta är dock en grov missuppfattning. Det är inte lös som i lös vi snackar här!  Utan mer lös i positiv bemärkelse, som något bra, typ glass med kolasås.  

Alltså , Elin O är inte lös, inte så värst i alla fall

NICE NICE NICE NICE


Sovmorgon idag- nice!
Jonas Berglund tog, som första 90a, körkort idag - nice!
Mosa chokladbollar/muffins/kexchoklad i bilen- nice!
Solklart mvg på svenskauppsatsen- nice!
Däckade dirr när jag kom hem , vaknade nyss- nice!

För idag är det Lelles dag !

Ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva många lyckliga år!

Javisst, jag kör på min farmors variant. Hellre lever jag många lyckliga år än plain 100!
Det är inte klokt att du fyller 18 Lelle, men jäkligt nice. Hoppas du blev överraskad igår med, den planen har jag klurat på länge. moahaha. Idag , eller imorgon, (min oförmåga att minnas datum är inte ok)  har vi känt varandra i två år. Och utan att ljuga kan jag lugnt säga att det vart de bästa 730 dagarna i mitt liv so far. Tack för att du finns och förgyller mitt liv, puss 

image30

Helgen i övrigt har även bjudit på massa godbitar. Mysig middag hos Carro, aka zuparzwanen, stod på fredagens program. Äkta mys, trots viss felbedömning på antal personer och en stor muffins. Lördagen spenderades först i Skara med "överraskningskalas" för Lelle, sedan var det snabbt hem och byta om. För på kvällen var det kalas för två andra nyblivda 18-åringar, Emma & Anna. Middag och party- that's nice ! Tack för en kul kväll tjejer. Kvällen avslutades med trevligt sällskap på skafferiet.
Med andra ord- ännu en gym helg !

Tack, livet leker!

RSS 2.0