Namnsdag!

Grattis alla Elins på namnsdagen!

De sista bilderna från Spanien!

Nu har jag äntligen fått Mimmis bilder, de flesta är från Em-finalen och Madrid.


Hipp Hurra!

Dagens födelsedagsbarn är ingen mindre än (eller kan man vara mindre än?) Victoria Vinky Karlsson. Hon är en bra tjej, därför får hon till och med uppmärksamhet här. Där ser ni, ibland lönar det sig att vara snäll mot mig! Tyvärr råkar personen i fråga befinna sig i vårt röd-vita, pölserika grannland i sydväst. Så ring henne och gratulera för tusan, har ni inte nummret, förtjänar ni förmodligen inte det heller. Hoppas du har en toppendag Vickan!


All my lööööve!

Hallå där!

Duktigt Elin, andra inlägget på lika många dagar. Det tar sig! Idag har jag städatstädatstädat och i utbyte för mina tjänster får jag fem härliga hundralappar, en halv tusenlapp eller hundra stycken fjuttiga femmor, om det på något sätt låter väsentligt. Nu ska jag ut till stugan och försöka lära mig konsten att vindsurfa. Att det är Flämsjön vi snackar om och att det i stort sett är vindstilla gynnar ju. Men gills det verkligen? Äh, det är ju faktiskt en vindsurfingbräda, underlaget spelar mindre roll.

Ha en bra dag!


Jag lever!

Hey!

Jag lever, bara så ni vet. Jag gör bara så himla mycket andra intressanta saker just nu- som att städa till exempel.

På återseende mina vänner!

Friends


Bilder från Torremolinos, Malaga & Madrid!

Kom hem redan i fredags faktiskt, men mig oerhörda lathet har hindrat mig från att uppdatera här på bloggen. Den hindrar mig även från att skriva om resan, det skulle ta mig närmare en oändlighet att sammanfatta två veckor av sol, bad, party, nya kontakter osv. Därför löser jag problemet i bdb-style. Bilder!  Se och njut, för det lär jag göra.


Bara för att förtydliga, Mimmi min kära vän till höger, jag till vänster.


RSS 2.0